- 15 Ocak 2024
- 14
- 3
- 27
- Konu Sahibi Meliss deniz
Arkdaşlar ben 6 ay önce sezeryan doğum yaptım şuanda da hamileymişim 4 haftalık fakat doktor riskli dedi aldırmayı düşünüyorum. Kürtaj nasıl olunuyor yada ilaçla mı oluyo yardımcı olun acilll kızlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saglik sorununuz varsa dogru olan ama yoksa kıymayın Allah kerim hayrls olsun rabbim kolaylık ve güzellik verir rabbim bildiği vardır bakın biz 10 aydır istiyor peşinde koşuyoruz ama size ikinci kez vermiş kıymayın Allah kulunu zorda koymazArkdaşlar ben 6 ay önce sezeryan doğum yaptım şuanda da hamileymişim 4 haftalık fakat doktor riskli dedi aldırmayı düşünüyorum. Kürtaj nasıl olunuyor yada ilaçla mı oluyo yardımcı olun acilll kızlar.
Söylemedi 10 gün sonra gel bebeğin kalp atışını duyalım dedi. Sadece boş kesr vardı. Kan felanda almadı sadece ultrasonda hamile kese var gözktıDoktor kürtajında nasıl olduğunu söylemedi mi
Haklısınız allah sizede nasip etsin inşallah. Sende bebekte riskli dedi erken doğar iki katı dikkat etmen gerekli dedi ondanSaglik sorununuz varsa dogru olan ama yoksa kıymayın Allah kerim hayrls olsun rabbim kolaylık ve güzellik verir rabbim bildiği vardır bakın biz 10 aydır istiyor peşinde koşuyoruz ama size ikinci kez vermiş kıymayın Allah kulunu zorda koymaz
Allah hayırlısını versin o yavruya kıymayın rabbim ikinizide zorda koymasınSöylemedi 10 gün sonra gel bebeğin kalp atışını duyalım dedi. Sadece boş kesr vardı. Kan felanda almadı sadece ultrasonda hamile kese var gözktı
Rabbim den başka kimse ona i bakamaz kıymayın yazık günahHaklısınız allah sizede nasip etsin inşallah. Sende bebekte riskli dedi erken doğar iki katı dikkat etmen gerekli dedi ondan
İnşallah Allah razı olsun inşallahHaklısınız allah sizede nasip etsin inşallah. Sende bebekte riskli dedi erken doğar iki katı dikkat etmen gerekli dedi ondan
Çok korkuyorum bu kızıma yetemezsem yada doğacak cocuga kendime eşime. Hamillklerim çok zor g3ciyoRabbim den başka kimse ona i bakamaz kıymayın yazık günah
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah rabbim kolaylık versin Rabbim zorlaştırmasın inanıyorum siz üstesinden gelirsinizÇok korkuyorum bu kızıma yetemezsem yada doğacak cocuga kendime eşime. Hamillklerim çok zor g3ciyo
Allah razı olsun arkdaşlar dua edin allah bir yol göstersinRabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah rabbim kolaylık versin Rabbim zorlaştırmasın inanıyorum siz üstesinden gelirsiniz
Amin inşallah rabbim darda koymasın şer ise hayra cevirsinAllah razı olsun arkdaşlar dua edin allah bir yol göstersin
2 gün sonra tekrardan kan testine baktırman gerek yükselmişse devam ediyor gebelikAdet tarihime 3 gün kala test yaptirdim beta 127,9 çıktı pozitif dedi doktor ama sizce düşük mu bugün 2 gün gecikti tekrar beta ya bakmalı miyim