- 8 Haziran 2024
- 26
- 2
- 28
-
- Konu Sahibi teacherrr32
Yoğurttan yapılıyor neticede, yoğurt da kaynamış sütten yapılıyor. Çiğ sütten yapılan bi şey değil ki yav ayranPastörize sütten yapılmıyor ya sonuçta bir zararı olur mu
Kapalı ayran içtiğim de de gaz sorunum oluyor ama ilk defa açık ayran içtim korktum bebeğe zararı olur mu diye biraz olsun içim rahatladı inşallah bir sıkıntı olmazben de içtim gecen günolmaz ya sonucta işlem görüyor o da. ama ayran içtiğim gün çok gazım olmustu ondan mı acaba jfkdkdl
Olmaz, çiğ sütü direkt içmediğiniz sürece sorun yok. Ben çiğ sütten yapıyorum yoğurdu ama kaynatıyorum iyice, çiğken temas etsem de elimi iyi yıkıyorum.Yoğurdu bile pastörize günlük sütten yapmaya başladım bu yüzden sordum sonuçta o çiğ sütten yapılmıştır ya bir zararı olmaz değil mi o zaman
Anladım çok teşekkür ederim cevapladığınız içinOlmaz, çiğ sütü direkt içmediğiniz sürece sorun yok. Ben çiğ sütten yapıyorum yoğurdu ama kaynatıyorum iyice, çiğken temas etsem de elimi iyi yıkıyorum.
Bu kadar strese sokmayın kendinizi ayrandan ne olacak. Kaygı ve stres bebeğiniz için daha zararliMerhaba arkadaşlar, aşılamam tuttu çok şükür 5+3 haftalık hamileyim.
Bugün unutup açık ayran içtim. Çok korkuyorum bebeğime bir zararı olur mu lütfen yardımcı olun .
Bence kendinizi bu kadar strese sokmayın. Bende hamileyim ama bu kadar basit şeyleri kafama takmıyorum biraz relax olun sakınan göze çöp batar derler. Millet ilk ay hamile olduğunu bilmeyip sigara alkol içiyor. Biraz rahat olun bence bir şey olmaz içiniz rahat olsunMerhaba arkadaşlar, aşılamam tuttu çok şükür 5+3 haftalık hamileyim.
Bugün unutup açık ayran içtim. Çok korkuyorum bebeğime bir zararı olur mu lütfen yardımcı olun .