• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik

liyaliya_

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Mart 2023
157
22
18
merhaba kızlar, son adet baslangic tarihim 10 nisan. regl bittikten sonra düzenli ilişkim oldu. korunma olmadi. bebek düşünüyorum. şu 1 hafta boyunca iştah açılması ve baş dönmesi yaşıyorum. son 2 gün ise sol tarafta çok hafif ağrım oldu yok denecek kadar az. bugün biraz daha baskın bir ağrı hissettim sol tarafta. Ağrıdan 1 saat sonra lavaboda açık pembe kahve karışık çok az bi akıntı gördüm. ve bugün biraz da bulantı var sizce hamilelik olabilir mi ? veya regl mi gorucem hiç ayırt edemiyorum. bilgili olanlar cevaplayabilir mi ?

Hamilelik belirtileriyle aynı fakat unutulmamalı ki hamilelik belirtileriyle regl belirtileri birbirine çok benziyor. O yüzden burada kimse size maalesef net bir şey diyemez. Emin olmak için erken gebelik testi yapın onda kesin çıkar.

Hamilelik belirtileriyle aynı fakat unutulmamalı ki hamilelik belirtileriyle regl belirtileri birbirine çok benziyor. O yüzden burada kimse size maalesef net bir şey diyemez. Emin olmak için erken gebelik testi yapın onda kesin çıkar.
Testi şu an yapsam kesin sonuç verir mi

Back