Hamilelik

Nasill anlamadinizzz hayirli olsun 5.0 ve üstü hamilelik cok yeni galiba :) umarim kat kat artar değerin doktora gitmedinizmi?

tebrikler. inşallah sağlıklı şekilde ilerler. adetten sonraki kaçıncı gün verdiniz? 2 gün sonra tekrar verip yükselişini kontrol edin.

tebrikler. inşallah sağlıklı şekilde ilerler. adetten sonraki kaçıncı gün verdiniz? 2 gün sonra tekrar verip yükselişini kontrol edin.
En son 1 ay önce adet oldum 1 hafta geciktim hemen test aldım. Pozitif çıkmasına rağmen için rahat etmedi acile gittim. Doktor çıkan sonuç net olmaz 3 gün sonra tekrar bakalım burada boşuna bekleme deyince biz de eve döndük sonuç bu :)

genelde oyle oluyor benim adetten 1 hafta gectikten sonra kan verdim 450 çıktı bugün 2 gün sonrası yani tekrar kan verdim bakalım artış nasıl olacak diye. inşallah olumlu sonuclanır senin icin de. en kısa zamanda gebeliğin keyifli zamanlarına geçiş yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…