• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik

zehracmkrtn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2022
2
0
1
25
Hamileyim 5 haftalıkken kesesi oluşmuştu bebegımın bir hafta sonra gek dedi doktor 6 haftalıkken tekrar gittim kalp atışlarını duyamadı vajınal ulturasyonla da baktı duyamadı kese büyümüş bebek küçük kalmış dedi 5 gün sonra gel yıne duymazsak kürtaj dedi ve ben çok üzüldüm sadece bu doktora güvenmek istemedim bir arkadaşımın doktoruna ultrasyon görüntüsü attım ve doktorun dediğini söyledim doktor kürtaja gerek yok bir hafta bekleyıp bana gelin yıne duymazsak ilaç tedavisine başlayacağım dedi aceleye gerek yok dedi biraz da olsa içim rahatladı acaba benimle aynı durumu yaşayan oldu mu cevap verebilir mi?

5 haftalikta kürtaja gerek yok
Ben/11 haftalikim ikiz hamileyim birinin kalbi atmıyor ikisi karnimda hala

5 haftalikta kürtaj icin cok erken

Hamileyim 5 haftalıkken kesesi oluşmuştu bebegımın bir hafta sonra gek dedi doktor 6 haftalıkken tekrar gittim kalp atışlarını duyamadı vajınal ulturasyonla da baktı duyamadı kese büyümüş bebek küçük kalmış dedi 5 gün sonra gel yıne duymazsak kürtaj dedi ve ben çok üzüldüm sadece bu doktora güvenmek istemedim bir arkadaşımın doktoruna ultrasyon görüntüsü attım ve doktorun dediğini söyledim doktor kürtaja gerek yok bir hafta bekleyıp bana gelin yıne duymazsak ilaç tedavisine başlayacağım dedi aceleye gerek yok dedi biraz da olsa içim rahatladı acaba benimle aynı durumu yaşayan oldu mu cevap verebilir mi?
5 haftalikta kürtaja gerek yok
Ben/11 haftalikim ikiz hamileyim birinin kalbi atmıyor ikisi karnimda hala

5 haftalikta kürtaj icin cok erken
6 haftalık şuan 7 haftasına gıriyorum şuan inşallah kalp atışını duyabılıriz gerçekten çok korkuyorum bebeğimi benden alıcaklar diye

Back
X