Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vajinadan çıkanın hepsi sperm değildir canım. Saatlerce yatakta beklesen bile o çıkar. O sıvı spermi besleyen sıvı. Zaten boşalma anında spermler hemen ilerliyor. İlişkiden kaç gün geçti1 aydır korunmuyoruz 3 defa test yaptım negatif ve sperm vajinadan çıkıyor sadece 1 kez çıkmadı . Hamile kalma ihtimalim var mı?
İki gün önce sabah test yaptım bir çizgi reglin üstünden 14 gün geçti hala aynı 4 gün önce kasıklarımda baya ağrı vardı onu değerlendirdim .Vajinadan çıkanın hepsi sperm değildir canım. Saatlerce yatakta beklesen bile o çıkar. O sıvı spermi besleyen sıvı. Zaten boşalma anında spermler hemen ilerliyor. İlişkiden kaç gün geçti
Yani regl 14 gün önce bitti regl dönemime de 15 gün varİki gün önce sabah test yaptım bir çizgi reglin üstünden 14 gün geçti hala aynı 4 gün önce kasıklarımda baya ağrı vardı onu değerlendirdim .
1 ayda 3 tane testi niye yapıyorsun ki?Daha son adetin biteli 14 gün olmuş, ilişki oldukça test mi yapıyorsun yoksa? Sonraki adetinin geçmesini bekleyip o zaman yapman lazım.
Gebelik istiyorsan bu günleri değerlendirYani regl 14 gün önce bitti regl dönemime de 15 gün var
Değerlendiriyorum inşallah 10 güne güzel sonuç alırım . Bir süre sonra artık insan pes ediyor stres oluyorGebelik istiyorsan bu günleri değerlendir
Dalga geçmeye gerek yok yeni evliyim ve bilgi sahibi değilim .Sanırım ilişkiden sonra yapıyor![]()
bunu gercekten ciddi olarak mı söyluyorsun?Daha 1 aydır korunmuyorsun bu neyin stresi ve pes etmesi şimdiden böyle yaparsan olcagı varsa önüne set koyarsın burda yıllarca ugrasan insanlar var bende çok zor süreçler geçirdim gözünü seveyim 1 ay nedir şaka mıDeğerlendiriyorum inşallah 10 güne güzel sonuç alırım . Bir süre sonra artık insan pes ediyor stres oluyor
Doğru diyorsun bacım valla. 1 ay ne ki cidden elbet olur. 10 yıl 20 yıl bekliyen varbunu gercekten ciddi olarak mı söyluyorsun?Daha 1 aydır korunmuyorsun bu neyin stresi ve pes etmesi şimdiden böyle yaparsan olcagı varsa önüne set koyarsın burda yıllarca ugrasan insanlar var bende çok zor süreçler geçirdim gözünü seveyim 1 ay nedir şaka mı
Tabi ki sağlıklı hiçbir sorunu olmayan aylarca deneyen ama genede hamile kalamayan yüzlerce insanlar var 1 ay nedir bi sabırla bekleyeceksin 5/6 ay sonra diceksin acaba ne yapmam gerekiyo diye tabi herkes evlat sahibi olmak istiyor bu yolda mücadele veriyor ama sabretmekten başkada çaremiz yokDoğru diyorsun bacım valla. 1 ay ne ki cidden elbet olur. 10 yıl 20 yıl bekliyen var
Aynen canım malesefDeğerlendiriyorum inşallah 10 güne güzel sonuç alırım . Bir süre sonra artık insan pes ediyor stres oluyor
Sanırım ilişkiden sonra yapıyor![]()
HaklısınızTabi ki sağlıklı hiçbir sorunu olmayan aylarca deneyen ama genede hamile kalamayan yüzlerce insanlar var 1 ay nedir bi sabırla bekleyeceksin 5/6 ay sonra diceksin acaba ne yapmam gerekiyo diye tabi herkes evlat sahibi olmak istiyor bu yolda mücadele veriyor ama sabretmekten başkada çaremiz yok
Dalga geçmeye gerek yok yeni evliyim ve bilgi sahibi değilim .