• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik

mayaclk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2021
68
10
1
30
1 aydır korunmuyoruz 3 defa test yaptım negatif ve sperm vajinadan çıkıyor sadece 1 kez çıkmadı . Hamile kalma ihtimalim var mı?

1 aydır korunmuyoruz 3 defa test yaptım negatif ve sperm vajinadan çıkıyor sadece 1 kez çıkmadı . Hamile kalma ihtimalim var mı?
Vajinadan çıkanın hepsi sperm değildir canım. Saatlerce yatakta beklesen bile o çıkar. O sıvı spermi besleyen sıvı. Zaten boşalma anında spermler hemen ilerliyor. İlişkiden kaç gün geçti

Vajinadan çıkanın hepsi sperm değildir canım. Saatlerce yatakta beklesen bile o çıkar. O sıvı spermi besleyen sıvı. Zaten boşalma anında spermler hemen ilerliyor. İlişkiden kaç gün geçti
İki gün önce sabah test yaptım bir çizgi reglin üstünden 14 gün geçti hala aynı 4 gün önce kasıklarımda baya ağrı vardı onu değerlendirdim .

Değerlendiriyorum inşallah 10 güne güzel sonuç alırım . Bir süre sonra artık insan pes ediyor stres oluyor
bunu gercekten ciddi olarak mı söyluyorsun?Daha 1 aydır korunmuyorsun bu neyin stresi ve pes etmesi şimdiden böyle yaparsan olcagı varsa önüne set koyarsın burda yıllarca ugrasan insanlar var bende çok zor süreçler geçirdim gözünü seveyim 1 ay nedir şaka mı

bunu gercekten ciddi olarak mı söyluyorsun?Daha 1 aydır korunmuyorsun bu neyin stresi ve pes etmesi şimdiden böyle yaparsan olcagı varsa önüne set koyarsın burda yıllarca ugrasan insanlar var bende çok zor süreçler geçirdim gözünü seveyim 1 ay nedir şaka mı
Doğru diyorsun bacım valla. 1 ay ne ki cidden elbet olur. 10 yıl 20 yıl bekliyen var

Doğru diyorsun bacım valla. 1 ay ne ki cidden elbet olur. 10 yıl 20 yıl bekliyen var
Tabi ki sağlıklı hiçbir sorunu olmayan aylarca deneyen ama genede hamile kalamayan yüzlerce insanlar var 1 ay nedir bi sabırla bekleyeceksin 5/6 ay sonra diceksin acaba ne yapmam gerekiyo diye tabi herkes evlat sahibi olmak istiyor bu yolda mücadele veriyor ama sabretmekten başkada çaremiz yok

Dalga geçmeye gerek yok yeni evliyim ve bilgi sahibi değilim .

Kusura bakma yeni evli olmakla ilgisi yok. Çocuk düşünen bir insan bilgili değilse önce doktora gider bilgilenir, muayenesini olur. Bir sorun varsa önce onu çözer. Smear testi yapılır. Enfeksiyon, siğil, mantar, kist vb varsa gebeliğe engel olmasa da gebelik öncesi tedavi olmalısın ki sonra sorun yaşama.

Elinin altında internet var. Okula da gittik döllenme nasıl olur bilmek için 10 yıllık evli olmaya gerek yok ayrıca.

Back
X