Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fotoğraf atarsaniz daha anlaşılır olur.Beta 10000fakat sonuc yazan yer <0.1 but sekilde hamile olan varmi
Fotoğraf atarsaniz daha anlaşılır olur.
Fotoğraf atarsaniz daha anlaşılır olur.
Bende anlamadim normal de doktor 5haftalij hamilesinn kesen var dedi kan aldi sonuc beta 10000genelde bu baz aliniyor ama3 tane sonuç yaziyor. Ben ilk kez bu kadar karmasik bir rapor görüyorum. Belki bir hemsire ebe görür.
Kuşum peki sonuç 1 sonuç 2 ne?Onbinin üzerinde olan sizin değeriniz. Kesenin bebeğin usg görüntüsü izlenir artık bundan sonra. Değerler artık sizi bağlamıyor.
Valla onu bilemedim ama bizi ilgilendiren değer daha bariz yazılır. Bi sayfa dizayn hatası bence.Kuşum peki sonuç 1 sonuç 2 ne?
Bi de bes haftaya gore deger yuksek ikiz sansi varmidirKuşum peki sonuç 1 sonuç 2 ne?
Anladim kuzum tesekkur ederim.Valla onu bilemedim ama bizi ilgilendiren değer daha bariz yazılır. Bi sayfa dizayn hatası bence.
Rica ederim. Maydonozunuz bir etiket uzaklığında.Anladim kuzum tesekkur ederim.![]()
Bi de bes haftaya gore deger yuksek ikiz sansi varmidir
Soruma yazmadinziRica ederim. Maydonozunuz bir etiket uzaklığında.![]()
Oladabilir. Ama şu an kabaca son regl tarihinden hesaplanıyor daha sonra bebeğin gelişimine göre hesaplanıyor hafta. O yüzden erken yumurtladıysanız bi kaç gün belki de 6 haftalık bile olabilirsiniz.Bi de bes haftaya gore deger yuksek ikiz sansi varmidir
Son adetime gore 5hafta 6gun ama ultrasonda 5hafta denildi kese var henuz kalp atisi duyulmadi degerimde 10000 Ben klomen kullandim ve ikiz gebelik olunuyirmus okudumOladabilir. Ama şu an kabaca son regl tarihinden hesaplanıyor daha sonra bebeğin gelişimine göre hesaplanıyor hafta. O yüzden erken yumurtladıysanız bi kaç gün belki de 6 haftalık bile olabilirsiniz.
Oladabilir ama kese ne derse o betanın pek önemi olmuyor.Son adetime gore 5hafta 6gun ama ultrasonda 5hafta denildi kese var henuz kalp atisi duyulmadi degerimde 10000 Ben klomen kullandim ve ikiz gebelik olunuyirmus okudum
Yani bebek kesede gorundugu an belli olacakOladabilir ama kese ne derse o betanın pek önemi olmuyor.
Evet.Yani bebek kesede gorundugu an belli olacak
Yani bebek kesede gorundugu an belli olac
Tesekkur ederim