• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik

Eklentiler

• Screenshot_20201130-205211.webp
    Screenshot_20201130-205211.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 66
3 tane sonuç yaziyor. Ben ilk kez bu kadar karmasik bir rapor görüyorum. Belki bir hemsire ebe görür.

Onbinin üzerinde olan sizin değeriniz. Kesenin bebeğin usg görüntüsü izlenir artık bundan sonra. Değerler artık sizi bağlamıyor.

Bi de bes haftaya gore deger yuksek ikiz sansi varmidir
Oladabilir. Ama şu an kabaca son regl tarihinden hesaplanıyor daha sonra bebeğin gelişimine göre hesaplanıyor hafta. O yüzden erken yumurtladıysanız bi kaç gün belki de 6 haftalık bile olabilirsiniz.

Oladabilir. Ama şu an kabaca son regl tarihinden hesaplanıyor daha sonra bebeğin gelişimine göre hesaplanıyor hafta. O yüzden erken yumurtladıysanız bi kaç gün belki de 6 haftalık bile olabilirsiniz.
Son adetime gore 5hafta 6gun ama ultrasonda 5hafta denildi kese var henuz kalp atisi duyulmadi degerimde 10000 Ben klomen kullandim ve ikiz gebelik olunuyirmus okudum

Son adetime gore 5hafta 6gun ama ultrasonda 5hafta denildi kese var henuz kalp atisi duyulmadi degerimde 10000 Ben klomen kullandim ve ikiz gebelik olunuyirmus okudum
Oladabilir ama kese ne derse o betanın pek önemi olmuyor.

Back