• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik

Konunda tekrar test verdigini, neden verdiğini anlamadigini yazsaydın bence bir sorun yoktu. Bilmiyor derdim o zaman. Ama o degerde hamile olundugunu biliyorsun. Bir de burada bagira bagira soylemek hoş olmuyor. Her ne kadar hayır dua etsek de içimiz burkuluyor. Bu da kotu enerji cikariyor açığa. Hoş değil işte. Insallah saglikla ilerler gebeliğin. Saglikla kucagina alır huzurla büyütürsü

Aklıma geldi şimdi :) Bir üye arkadaşımız böyle paylaşmış testi çok net ve hamilemiyim demiş. Herkes tebrik etmiş hamilesin vs yazmışlar ama bu üyemiz ikna olmuyor ısrarla yine hamilemiyim sizce başka kimse yokmu vs yazıyor. En son dayanamadım noterden tasdik mi istiyorsun ne istiyorsun bacım dedim :) :)
Ben bilmediğim için bu soruyu yöneltiim ve hergün dua ediyorum herkes için o acıyı bende yaşadım bende biliyorum sizin ne acı çektiğinizi amacım sizi kırmak ya da üzmek falan değildi kurban olduğum Allahım olmayan herkese nasip etsin inşallah 🙏 bir isteyene bin versin ama sizde insanları bu şekilde kırmayın olur mu kimse kimsenin kötülüğünü istemez asla hele ki aynı acıyı yaşamış biri

Ben bilmediğim için bu soruyu yöneltiim ve hergün dua ediyorum herkes için o acıyı bende yaşadım bende biliyorum sizin ne acı çektiğinizi amacım sizi kırmak ya da üzmek falan değildi kurban olduğum Allahım olmayan herkese nasip etsin inşallah 🙏 bir isteyene bin versin ama sizde insanları bu şekilde kırmayın olur mu kimse kimsenin kötülüğünü istemez asla hele ki aynı acıyı yaşamış biri
Yok valla kırmak için söylemedim ama çok görüyorum burda inatla sorulduğunu. Ayrıca sizden bahsetmedim ki aklıma gelen bir konuyu yazdım siz aynısını yaptınız demedim. O kişi için ısrarla soruyordu dedim. Bazen evet bencillik yapan insanları görüyorum ama siz de aynısını yaşadığınızdan anlarsınız diye düşünüyorum. Hayırlı olsun bu arada Allah kucağınıza almayı nasip etsin...

Bence fazla hassasiyet göstermişsiniz, burda vajinismusu yendim yazan bir sürü insan var mesela o zaman kimse yazmamalı yenemeyenler üzülmesin diye yada çocuğuyla ilgili soru sormamalı kimse yada kocası hakkında bisey dememeli evlenmek isteyip evlenemeyenler vardır diye, arkadaş gayet normal değerlerini yazıp hamile mıyım diye sormuş sonrada hamileliğini doktorunda teyit ettiğini söylemiş bunun altında farklı anlamlar aramaya çok gerek yok

Bence fazla hassasiyet göstermişsiniz, burda vajinismusu yendim yazan bir sürü insan var mesela o zaman kimse yazmamalı yenemeyenler üzülmesin diye yada çocuğuyla ilgili soru sormamalı kimse yada kocası hakkında bisey dememeli evlenmek isteyip evlenemeyenler vardır diye, arkadaş gayet normal değerlerini yazıp hamile mıyım diye sormuş sonrada hamileliğini doktorunda teyit ettiğini söylemiş bunun altında farklı anlamlar aramaya çok gerek yok
Allah razı olsun 🙏

Back
X