Hamilelik

ela3466

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2020
20
8
38
27
Merhaba arkadaşlar doktora çocuğum olmuyor diye gittim kan tahlili verdim beta hcg 368 prolaktinim 52 çıktı hamilemiyim?

Çok ozur dilerim ama doktor hamilesin dedigi halde buraya gelip deger yazip hamile miyim diye sormak cok acimasizca geliyor bana.
Ben hergün dua ediyorum bende çok bekledim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 15 gün boyunca soğan suyu içtim

Çok ozur dilerim ama doktor hamilesin dedigi halde buraya gelip deger yazip hamile miyim diye sormak cok acimasizca geliyor bana.
Birde gebelik testinde kabak gibi 2. çizgi olmasına rağmen silik çizgi çıktı hamilemiyim diye konu açanlara ne demeli :)

Ben hergün dua ediyorum bende çok bekledim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 15 gün boyunca soğan suyu içtim
Kimse size beklemediniz demiyor tabii ki çok zordur her ay hamilelik beklerken adet görmek. Ama bu sitede hic cocuk sahibi olamadan menapoza giren kadinlar da var. Senin yasinin neredeyse iki kati kadinlar var kac kez tup bebek deneyen yine de olmayan. Yani doktorun cevap verebileceği bir soruyu buraya sormayalim bir daha. Bunu senin ozelinde soylemiyorum. Sana yuklenmiyorum direkt. Belki baskalari da okur bunu yapmaktam vazgeçerler diye yaziyorum.

Birde gebelik testinde kabak gibi 2. çizgi olmasına rağmen silik çizgi çıktı hamilemiyim diye konu açanlara ne demeli :)
Onlara da hepimizin birer tane hamilesin madalyasi ve kuşağı almasi gerekiyor. Bütün sitecek mune ve kazen esliginde bir törenle takmamiz gerekiyor ki ikna olsunlar.

Konunda tekrar test verdigini, neden verdiğini anlamadigini yazsaydın bence bir sorun yoktu. Bilmiyor derdim o zaman. Ama o degerde hamile olundugunu biliyorsun. Bir de burada bagira bagira soylemek hoş olmuyor. Her ne kadar hayır dua etsek de içimiz burkuluyor. Bu da kotu enerji cikariyor açığa. Hoş değil işte. Insallah saglikla ilerler gebeliğin. Saglikla kucagina alır huzurla büyütürsün.

Onlara da hepimizin birer tane hamilesin madalyasi ve kuşağı almasi gerekiyor. Bütün sitecek mune ve kazen esliginde bir törenle takmamiz gerekiyor ki ikna olsunlar.
Aklıma geldi şimdi :) Bir üye arkadaşımız böyle paylaşmış testi çok net ve hamilemiyim demiş. Herkes tebrik etmiş hamilesin vs yazmışlar ama bu üyemiz ikna olmuyor ısrarla yine hamilemiyim sizce başka kimse yokmu vs yazıyor. En son dayanamadım noterden tasdik mi istiyorsun ne istiyorsun bacım dedim :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…