Evet hamilesinMerhaba arkadaşlar doktora çocuğum olmuyor diye gittim kan tahlili verdim beta hcg 368 prolaktinim 52 çıktı hamilemiyim?
Bu hamileliği o kadar çok bekledim ki5 ve üzeri gebelik var demektir hamilesiniz değere göre.
Hamileyim ama daha yeniEvet hamilesin
Evet canım 4 haftalık falansın Allah sağlıkla devam ettirsin kucağına al inşallah yavrunuHamileyim ama daha yeni
Sağlıkla ilerlesin inşallah canım çok sevindimBu hamileliği o kadar çok bekledim ki
Bugün söyledi tekrar test yaptıDoktor bilgi vermedimi? Degerlerinize göre hamilesiniz vs gibi
Gönlünüzce olsun insallahBugün söyledi tekrar test yaptı
Doktor hamilesin demedi mi?Merhaba arkadaşlar doktora çocuğum olmuyor diye gittim kan tahlili verdim beta hcg 368 prolaktinim 52 çıktı hamilemiyim?
Dedi ama tekrar test yaptıDoktor hamilesin demedi mi?
Önemli olan bugün çıkacak olan değer iki katı artış varsa sağlıklı gebelik denebilirDedi ama tekrar test yaptı
Çok ozur dilerim ama doktor hamilesin dedigi halde buraya gelip deger yazip hamile miyim diye sormak cok acimasizca geliyor bana.Dedi ama tekrar test yaptı
Ben hergün dua ediyorum bende çok bekledim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 15 gün boyunca soğan suyu içtimÇok ozur dilerim ama doktor hamilesin dedigi halde buraya gelip deger yazip hamile miyim diye sormak cok acimasizca geliyor bana.
Birde gebelik testinde kabak gibi 2. çizgi olmasına rağmen silik çizgi çıktı hamilemiyim diye konu açanlara ne demeli :)Çok ozur dilerim ama doktor hamilesin dedigi halde buraya gelip deger yazip hamile miyim diye sormak cok acimasizca geliyor bana.
Kimse size beklemediniz demiyor tabii ki çok zordur her ay hamilelik beklerken adet görmek. Ama bu sitede hic cocuk sahibi olamadan menapoza giren kadinlar da var. Senin yasinin neredeyse iki kati kadinlar var kac kez tup bebek deneyen yine de olmayan. Yani doktorun cevap verebileceği bir soruyu buraya sormayalim bir daha. Bunu senin ozelinde soylemiyorum. Sana yuklenmiyorum direkt. Belki baskalari da okur bunu yapmaktam vazgeçerler diye yaziyorum.Ben hergün dua ediyorum bende çok bekledim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 15 gün boyunca soğan suyu içtim
Onlara da hepimizin birer tane hamilesin madalyasi ve kuşağı almasi gerekiyor. Bütün sitecek mune ve kazen esliginde bir törenle takmamiz gerekiyor ki ikna olsunlar.Birde gebelik testinde kabak gibi 2. çizgi olmasına rağmen silik çizgi çıktı hamilemiyim diye konu açanlara ne demeli :)
Aklıma geldi şimdi :) Bir üye arkadaşımız böyle paylaşmış testi çok net ve hamilemiyim demiş. Herkes tebrik etmiş hamilesin vs yazmışlar ama bu üyemiz ikna olmuyor ısrarla yine hamilemiyim sizce başka kimse yokmu vs yazıyor. En son dayanamadım noterden tasdik mi istiyorsun ne istiyorsun bacım dedim :) :)Onlara da hepimizin birer tane hamilesin madalyasi ve kuşağı almasi gerekiyor. Bütün sitecek mune ve kazen esliginde bir törenle takmamiz gerekiyor ki ikna olsunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?