• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık hamilelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

papatyaskk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2020
211
68
48
kızlar merhaba ;
beta değerim yavaş artıyordu sonra burdaki yorumlardan da yola çıkarak doktora gıttım bugun doktor ultrasonla baktı beta değeri istedi profesterona bakacaktı bıde bakalım sonucu beklıyorum sonuç çıkınca ararsın hastaneyı dedi..
sizinde beta değeriniz yavaş artıp sağlıklı bi gebeliğiniz oluştu mu ...

kızlar merhaba ;
beta değerim yavaş artıyordu sonra burdaki yorumlardan da yola çıkarak doktora gıttım bugun doktor ultrasonla baktı beta değeri istedi profesterona bakacaktı bıde bakalım sonucu beklıyorum sonuç çıkınca ararsın hastaneyı dedi..
sizinde beta değeriniz yavaş artıp sağlıklı bi gebeliğiniz oluştu mu ...
Yavaş derken kaç mesela %80 artıştan az mı

ilki 393
sonra 1 hafta sonrası az artmış 931 oldu
bugün yıne verdım doktora gıttım bugun takip edelım dedı o da belırsız konuştu sağlıksız da olabilir kimyasal da dış da dedı üzüldüm
İnşAllah kimyasaldır canım sağlıklı olmadığı net duruyor. Değerin yüksek olması dış gebelik düşüncesini getiriyor. Bide lekelenme varmı bilmiyorum ama oda aynı şekilde. Bende kimyasal gebelik geçirdim değerim 21-28-36 oldu düştü. Çok geçmiş olsun değeri takipte kal. Dış gebelik riskli bir durum tüp kaybetme sebebi olabiliyo Allah korusun

Özele mi gittiniz? Laboratuvar sonuçlarını hasta protokol numarası ile sorgulayabiliyorsunuz, özelde verdiyseniz çıkmıştır belki. 1,5- 2 saate çıkıyor genelde.

Özele mi gittiniz? Laboratuvar sonuçlarını hasta protokol numarası ile sorgulayabiliyorsunuz, özelde verdiyseniz çıkmıştır belki. 1,5- 2 saate çıkıyor genelde.
evet özele gittim çıktı sonuçlar 1350 beta progesteron da 6.06 ama adetım yenı olacaktım gun olarak daha olmadım ben erken öğrendım gebeliğimi...

doktoru aradım ptesi yine kan ver dedi salı tlfla ara dedı sonuca göre daha ne kadar böyle kan vereceksem alttan bakmadı bide bugün kontrolde sadece ultrasonda baktı

evet özele gittim çıktı sonuçlar 1350 beta progesteron da 6.06 ama adetım yenı olacaktım gun olarak daha olmadım ben erken öğrendım gebeliğimi...
Toplamda kaç gün oldu ilk kan verdiğinizden itibaren?

ilkini 20 eylülde verdim 393 beta
ikincisi 27 eylülde beta 931
üçüncüsü 1 ekim beta 1350
doktor ptesi yine kan ver dedı 5 ekimde
Anladım canım. Biraz yavaş yükselmiş gibi ama takip etmeye devam et bakalım. İnşallah sağlıklıdır.

Anladım canım. Biraz yavaş yükselmiş gibi ama takip etmeye devam et bakalım. İnşallah sağlıklıdır.
inşş kuzumm ya
doktor da mal gıbı delı oldum net bışey de dıyemıyor vajınal muayene de yapmadı direk ultrasondan baktı az artmış kimyasal ya da dışa benziyor dedı moral bozmakta üstlerıne yok

inşş kuzumm ya
doktor da mal gıbı delı oldum net bışey de dıyemıyor vajınal muayene de yapmadı direk ultrasondan baktı az artmış kimyasal ya da dışa benziyor dedı moral bozmakta üstlerıne yok
Başka bir doktora gitme şansın yok mu canım?

Back
X