Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Negatif canm yok yani o 1.100 bile olsa negatif 5 den yukarısı pozitif oluyorKan testinde ilk sonuç kaç olmalı ben yaptırdım 0.100 cıktı sizce ne anlama geliyor kızlar
TeşekürlerNegatif hamile değilsin
40 45 gün içersinde olmak gerekiyormuş. Bende cumartesi kürtaj oldum.Aralık ayinda düşük yaptım acaba ne zmn adet olurum bilginiz var mi
Doktoruma yazdım ama geri dönmedi bekliyorum40 günü gectiyse doktora gitmeniz gerekir![]()
Ben dusuk yaptıktan 1 buçuk ay sonra regli oldumAralık ayinda düşük yaptım acaba ne zmn adet olurum bilginiz var mi
Bu süre içinde ara kanaman oldu muAma benim 45 gün oldu
Hiç olmadiBu süre içinde ara kanaman oldu mu
Peki hamilelik düşündün mü sonradanBen dusuk yaptıktan 1 buçuk ay sonra regli oldum
Evet 3 tane dusuk yaptım zaten en son kasım da oldu sonuncu dusugum oda bu ay da dinlenip martta dr takibiyle tekrar deneyecegimPeki hamilelik düşündün mü sonradan
Sebebini öğrendin mi peki düşüklerinin? Ara vermişmiydin düşüklerinin arasında ne kadar zaman varEvet 3 tane dusuk yaptım zaten en son kasım da oldu sonuncu dusugum oda bu ay da dinlenip martta dr takibiyle tekrar deneyecegim
Evet testler yaptırdım bir sorun çıkmadı sadece kan pıhtılaşma çıktı onun içinde gebe kalınca dusuk doz da iğne kullanacağım ilk gebeligim ocakta oldu ikici 6 ay sonra temmuz da oldu üçüncü de 4 ay sonra kasımda olduSebebini öğrendin mi peki düşüklerinin? Ara vermişmiydin düşüklerinin arasında ne kadar zaman var
Geçmiş olsun canım rabbim bidaha tekrarını yaşatmasın hiçbirimize.Hamileliklerinin arasında da zaman varmış.Yani aslında olcak olan oluyor her şekilde beklensede beklenmesedeEvet testler yaptırdım bir sorun çıkmadı sadece kan pıhtılaşma çıktı onun içinde gebe kalınca dusuk doz da iğne kullanacağım ilk gebeligim ocakta oldu ikici 6 ay sonra temmuz da oldu üçüncü de 4 ay sonra kasımda oldu