Erken yapmışsın ama sonuç iyi bence adetin geçtikten sonra tekrar yap yada 2 günde bir tekrarla sağlıklı gebelikse artış olurKizlar meraba adetime 8 gun kala test yaptim silik ckti ertesi gun kan verdm 25 ckti sizce hamilemiyim yukselirmi bi sknti olurmu suan 6 gun var adetime tekrar gidip baktirsammi artis olmaz diye korkuyorm bi kizim var onuda adetime 10 gun kala ogrenmistm sukur bi sorun cikmadi ama korkuyorm da sizce bebek varmi ilk cocugumda degerim 52 ydi bu biraz dusuk gelince acaba varmi ykmu dusermi deger doyr korkmaya basladim adetime bi hafta var bisey olurmu sizce
bence de çok erken yapmışsın testi. regl geçtikten 2 gün sonra yapmıştım ben pozitif çıktı. bence bekle regl tarihin geçsin.Kizlar meraba adetime 8 gun kala test yaptim silik ckti ertesi gun kan verdm 25 ckti sizce hamilemiyim yukselirmi bi sknti olurmu suan 6 gun var adetime tekrar gidip baktirsammi artis olmaz diye korkuyorm bi kizim var onuda adetime 10 gun kala ogrenmistm sukur bi sorun cikmadi ama korkuyorm da sizce bebek varmi ilk cocugumda degerim 52 ydi bu biraz dusuk gelince acaba varmi ykmu dusermi deger doyr korkmaya basladim adetime bi hafta var bisey olurmu sizce
Vallahi regle 8 gün varken 25 çıktıysa çok iyi canım erken döllenme olmuş demek ki. Şuan sağlıklı gebelik olup olmadığını öğrenmek için yapabileceğin tek şey her 2 günde bir kan verip değerin 2'ye katlanıp katlanmadığına bakmaktebrik ederimm
Erken yapmışsın ama sonuç iyi bence adetin geçtikten sonra tekrar yap yada 2 günde bir tekrarla sağlıklı gebelikse artış olur
[/QUOTE
Var tabiki hayırlı olsun tekrar ne zaman kan vermeyi düşünüyorsunuzCok tsk ederm cnm benmm bnde cok mutlu oldm ama suan bebek var dimi nasip olursa artis olursa var dimi
Aynen katılıyorum 2 güne bir kan verip artmasını takib edinVallahi regle 8 gün varken 25 çıktıysa çok iyi canım erken döllenme olmuş demek ki. Şuan sağlıklı gebelik olup olmadığını öğrenmek için yapabileceğin tek şey her 2 günde bir kan verip değerin 2'ye katlanıp katlanmadığına bakmaktebrik ederimm
Ben adetimin 10.günü yumurtladım erkenden. Yumurtlama uzerinden 10 gün gectiginde de idrarda silik cizgi ile farkettim. 11.gün betahcg 16,64 cikti. Yarın 13.gün kan tahlili yaptiracagim tekrar 2 katina cikti mi diye. Insallah ikimizin de saglikli bir sekilde yukselir. Haberdar edersin :)Kizlar meraba adetime 8 gun kala test yaptim silik ckti ertesi gun kan verdm 25 ckti sizce hamilemiyim yukselirmi bi sknti olurmu suan 6 gun var adetime tekrar gidip baktirsammi artis olmaz diye korkuyorm bi kizim var onuda adetime 10 gun kala ogrenmistm sukur bi sorun cikmadi ama korkuyorm da sizce bebek varmi ilk cocugumda degerim 52 ydi bu biraz dusuk gelince acaba varmi ykmu dusermi deger doyr korkmaya basladim adetime bi hafta var bisey olurmu sizce
Ben adetimin 10.günü yumurtladım erkenden. Yumurtlama uzerinden 10 gün gectiginde de idrarda silik cizgi ile farkettim. 11.gün betahcg 16,64 cikti. Yarın 13.gün kan tahlili yaptiracagim tekrar 2 katina cikti mi diye. Insallah ikimizin de saglikli bir sekilde yukselir. Haberdar edersin :)
Bende 10,6 sonucumla öğrenmiştim regle 1 hafta vardı. Öğrendikten tam 17 gün sonra keseyi gördüm. Şimdi sizinde benim gibi uzunn bir bekleme süreniz var önünüzde.
Ben 2 kere 4 ve 5 gün arayla kan verip değerimi kontrol ettirmiştim. Sonra direk keseyi görmeye gittim. Darısı başınıza
Sanirim bana yazmistin yok yumurtlama gununden itibaren 10.gun ogrendim. Eger 9 ocakta adet olduysan ortalama 14 gun sonra yumurtlamissindir. Kac gunde bir adet oluyorsun duzenli midir ?Adetin 10 gun gecincemi ogrendn yani bn bugun tekrar gttm negatif ckti o gunku sonuc 25 olan tarihmis yanls bakmislar nasil agladm bugun anlatamam adetime daha var en son 9 ocakda oldm sence erken mi daha varsa bile cikmamasi normalmi cok uzldm insAllah vardr
Cnm adetime daha var bi hafta var negatif ckti sence varmidir sonra baktirimmi yine yoksa hc mi yokk sansim varmiAdetin 10 gun gecincemi ogrendn yani bn bugun tekrar gttm negatif ckti o gunku sonuc 25 olan tarihmis yanls bakmislar nasil agladm bugun anlatamam adetime daha var en son 9 ocakda oldm sence erken mi daha varsa bile cikmamasi normalmi cok uzldm insAllah vardr
30 falan cnm iste cok gecikmwz adetm bi iki gun once olur genelde yumurtlama gunu iliski oldu 14 gun gecmedi daha bn 10 gun oldu djye gttm negatif adetim en son 9 ocakda olduSanirim bana yazmistin yok yumurtlama gununden itibaren 10.gun ogrendim. Eger 9 ocakta adet olduysan ortalama 14 gun sonra yumurtlamissindir. Kac gunde bir adet oluyorsun duzenli midir ?
O zaman en erken şubat 2 de cikar varsa. Su an daha ancak rahime iniyordur yeni yeni. 22 ocakta yumurtladigini varsayarsak uzerine 12 gün koymamiz lazim. 1-2 şubatta idrar testi yaparsan gebelik varsa idrarda cikar.Cnm adetime daha var bi hafta var negatif ckti sence varmidir sonra baktirimmi yine yoksa hc mi yokk sansim varmi
30 falan cnm iste cok gecikmwz adetm bi iki gun once olur genelde yumurtlama gunu iliski oldu 14 gun gecmedi daha bn 10 gun oldu djye gttm negatif adetim en son 9 ocakda oldu
Bu bes gunde bile kan degerim degisirmi yani cnm bn bes gunde ne degiscek diye uzuluyorO zaman en erken şubat 2 de cikar varsa. Su an daha ancak rahime iniyordur yeni yeni. 22 ocakta yumurtladigini varsayarsak uzerine 12 gün koymamiz lazim. 1-2 şubatta idrar testi yaparsan gebelik varsa idrarda cikar.
O zaman en erken şubat 2 de cikar varsa. Su an daha ancak rahime iniyordur yeni yeni. 22 ocakta yumurtladigini varsayarsak uzerine 12 gün koymamiz lazim. 1-2 şubatta idrar testi yaparsan gebelik varsa idrarda cikar.
Umitlendirmis gibi olmayayim ama benim 9.günde idrar testinde cikmamisti. 10.gün cikmisti cok silik cizgi. Bence sen idrar testleriyle dene bi süre. Varsa cikar hemen kan vermeye gidersin.Yumurtlama gununden sayarsam daha yarin 10 gun oluyor cnm olumsz cikmasina uzuluyorm sence erken mi beklimmi ya da yine denesem negatif mi cikar adetime dahavar ama suanki negatif olunca sanki adetim gecikmez olsa cikardi gibi geliyr uzuluyorm
Bu bes gunde bile kan degerim degisirmi yani cnm bn bes gunde ne degiscek diye uzuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?