Merhaba bız 1 yıllık evlıyız cocuk ıstıyorum ama pco baslangıcı oldugumu ogrendım. ılacsız kılo vererek tedavı olmak ıstedım gecen ay 1 tane yumurtam oluşmus kendılıgınden bu ay düzenlı ılıskıde bulunduk adet gecıkmesı en yaygın hamılelık sebebımıdır ?
biz pcoslularda adet gecikmesi çok sık yaşanıyor. Ama yumurtam vardı diyorsunuz. Adet gecikmesi elbette gebeliğin en somut nedeni. Ama kan testi yapmadan bilemezsiniz. Beta hcg baktırın
biz pcoslularda adet gecikmesi çok sık yaşanıyor. Ama yumurtam vardı diyorsunuz. Adet gecikmesi elbette gebeliğin en somut nedeni. Ama kan testi yapmadan bilemezsiniz. Beta hcg baktırın
Yumurta çatladıktan 12 gün sonra test yaptığınızda çıkma ihtimali yüksek ama belirti olarak adetten ayırmanız çok mümkün değil. Hatta ve hatta öğrendikten sonra hala adet olacak gibi hissedebilirsiniz 1 2 ay farklı belirti olmuyor sonra mide bulantısı yoğun bel ağrısı falan geliyor
adet gecikmesi ardından 6-7 haftalıkken mide bulantıları başlar. Ama kişiden kişiye değişir hepsi . Kiminin beyaz akıntısı olur kiminin midesi bulanmaz kimisi idrarından anlar .Mesela benim göğüs ağrısı başlar hemen uyku hissim artar hep uyuma isteğim olur. En mantıklısı gecikmeyle kanda beta hcg yaptırmak.
Merhaba bız 1 yıllık evlıyız cocuk ıstıyorum ama pco baslangıcı oldugumu ogrendım. ılacsız kılo vererek tedavı olmak ıstedım gecen ay 1 tane yumurtam oluşmus kendılıgınden bu ay düzenlı ılıskıde bulunduk adet gecıkmesı en yaygın hamılelık sebebımıdır ?
pco da adet gecikmesi en büyük belirtilerden biridir. ben 45 günde bir adet görüyordum. pco da yumurtalar istenen olgunluğa ulaşmadığı için ilaç ile yumurtalıklar desteklenir büyütülür ve çatlatılır.. bende kilolu hamile kaldım ama insülin direncine ve düzenli adet görmeye dikkat etmelisin...
pco da adet gecikmesi en büyük belirtilerden biridir. ben 45 günde bir adet görüyordum. pco da yumurtalar istenen olgunluğa ulaşmadığı için ilaç ile yumurtalıklar desteklenir büyütülür ve çatlatılır.. bende kilolu hamile kaldım ama insülin direncine ve düzenli adet görmeye dikkat etmelisin...
canım ben doktora gittiğimde pco dan habersizdm ve 45 günde ağrılı kanamam oluyordu. doktor bana anti diabetik ilaç verdi ve klomen verdi sonra da yumurta çatlatıcı iğne kullandım 6 ay tedavi gördüm gebelik oluşmadı ama adetlerim düzene girdi günü gününe adet oluyordum...tedavi bitiminden 5 ay sonra tedavisiz gebe kaldım...