Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilelikte sindirim sistemi yavasladigi icin bagirsaklarda gec sindirilen besinler daha fazla bekliyor. Bekleyen besinler de gaz yapiyor. Oldukca normaldir. Hamileliginiz boyunca bunu hissedeceksiniz
Hamilelikte sindirim sistemi yavasladigi icin bagirsaklarda gec sindirilen besinler daha fazla bekliyor. Bekleyen besinler de gaz yapiyor. Oldukca normaldir. Hamileliginiz boyunca bunu hissedeceksiniz
Canım sindirimin yavaşladığı için özellikle akşamları çok normal bir durum. Bol su ve yürüyüş yardımcı olur. Çünkü ne yesen gaz yapıyor. Günde 1 tane doğal maden suyu da içebilirsin ama şekersiz ve meyvesiz olanlardan.
merhabalar..
Hamileliğimin 7. haftasındayım yaklaşık 4 gündür sol kaşığım şiş yani diğer tarafıma göre daha sert yürüdükçe orta bölüme geçiyor bu haftalarda bebek haraket eder mi ? Birde göbek deliğim batıyor arada böyle olan var mı?
merhabalar..
Hamileliğimin 7. haftasındayım yaklaşık 4 gündür sol kaşığım şiş yani diğer tarafıma göre daha sert yürüdükçe orta bölüme geçiyor bu haftalarda bebek haraket eder mi ? Birde göbek deliğim batıyor arada böyle olan var mı?
Canım bebeğin hareketlerini hissetmen mümkün değil çünkü henüz cmlere bile ulaşamadı. Ben ilk hareketini 19 haftalıkken hissettim. İlk zamanlarda bebek yerleştiği be tutunduğu için kasıklarda çok ağrı ve batma oluyor. Hatta ben herhalde düşecek adet olcam diye bile korkmuştum.