Hamilelik

Yaa hayırlı olsun benimde 4 5 gün gecikti ama pko olduğu için ümitlenip test yapmakta istemiyorum bu ay baya denedik günleri kaçırmadan umarım olmuştur, hiç belirtide hissetmiyorum bu kadar erken ne belirti olur acaba, eğer adet olmazsan yinede bayramdan sonra test yapmayi düşünüyorum negatif görmek istemiyorum ne olur dua edin banada hamilelerin duası kabul olurmus

Valla ben hiç beklemiodum adetim 3 gün geçti bide göğsüm çok şişti ve aşırı ağrıpdu belim falan bide ilaç kullanıodum yapim test dedim en azından pozitif cıkarsa ilacları bırakım dedim iykide yapmışım Allah sanada nasip eder inşallah dua ediyorum

Antibiyotik kullaniyosaniz doktorunuza belirtmeyi ihmal etmeyin. Hayirli olsun.

Benimde adetim 2 gün geçti bende test yapıcam ama açıkçası tek cizgi görmekten korkuyorum. Bebisin hayirli bir evlat olsun insallah Allah kucagina almayida nasip etsin
Korkma ya bu ay olmassa diğer ay Allah ne zaman vereceğini bilir hakkında hayırlısı olsun canm çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…