eğer her ay düzenli ise yapın muhakkak çıkar varsaAdetim 3 gün gecikti test yapsammı
Adetim 3 gün gecikti test yapsammı
TEst yaptım pozitif çıktıEğer gebelik varsa çıkar canım test yap negatifse doktora görün kist oluşmuş olmasın.
Yaptım pozitif cıktıeğer her ay düzenli ise yapın muhakkak çıkar varsa
hayırlı olsun :)Yaptım pozitif cıktı
TEst yaptım pozitif çıktı
Valla ben hiç beklemiodum adetim 3 gün geçti bide göğsüm çok şişti ve aşırı ağrıpdu belim falan bide ilaç kullanıodum yapim test dedim en azından pozitif cıkarsa ilacları bırakım dedim iykide yapmışımYaa hayırlı olsun benimde 4 5 gün gecikti ama pko olduğu için ümitlenip test yapmakta istemiyorum bu ay baya denedik günleri kaçırmadan umarım olmuştur, hiç belirtide hissetmiyorum bu kadar erken ne belirti olur acaba, eğer adet olmazsan yinede bayramdan sonra test yapmayi düşünüyorum negatif görmek istemiyorum ne olur dua edin banada hamilelerin duası kabul olurmus
Valla ben hiç beklemiodum adetim 3 gün geçti bide göğsüm çok şişti ve aşırı ağrıpdu belim falan bide ilaç kullanıodum yapim test dedim en azından pozitif cıkarsa ilacları bırakım dedim iykide yapmışımAllah sanada nasip eder inşallah dua ediyorum
yap bence çünkü benimki iki gün gecikmişti hemen çıktıAdetim 3 gün gecikti test yapsammı
Yaptım pozitif ve belim aşırı ağrıoyap bence çünkü benimki iki gün gecikmişti hemen çıktı
antibiyotik değilde fitil ve iilaç kullanıodum bıraktımAntibiyotik kullaniyosaniz doktorunuza belirtmeyi ihmal etmeyin. Hayirli olsun.
Yaptım pozitif ve belim aşırı ağrıo
[/QUOTE
Allahim sağlıkla kuçağına almayı nasip etsin umedi muhammedele beraber öyle bel ağrısı felan olur bendede olmuştuantibiyotik değilde fitil ve iilaç kullanıodum bıraktım
Benimde adetim 2 gün geçti bende test yapıcam ama açıkçası tek cizgi görmekten korkuyorum. Bebisin hayirli bir evlat olsun insallah Allah kucagina almayida nasip etsinTesti tok yaptım yapar yapmaz iki çizgi oldu bendeki mutluluğun tarifi yok
öyle olyo canım rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsınTesti tok yaptım yapar yapmaz iki çizgi oldu bendeki mutluluğun tarifi yok
Korkma ya bu ay olmassa diğer ay Allah ne zaman vereceğini bilir hakkında hayırlısı olsun canmBenimde adetim 2 gün geçti bende test yapıcam ama açıkçası tek cizgi görmekten korkuyorum. Bebisin hayirli bir evlat olsun insallah Allah kucagina almayida nasip etsin
Aminn isteyen herkeze versin Allahım hamilelelrin duası kabul olurmuşöyle olyo canım rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın
Canım sabah test yaptım ikinci cizgiyi silikte olsa gördümKorkma ya bu ay olmassa diğer ay Allah ne zaman vereceğini bilir hakkında hayırlısı olsun canmçok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?