Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetime 10 gün var ve cok fazla akıntım oluo aceba hamilelk varmı
Yumurtlama dönemim geçtiYumurtlama döneminiz
Yumurtlama dönemim geçti
16Adetinin kacinci gunuydu yumurtlama gunun?
Adetinin kacinci gunuydu yumurtlama gunun?
kendi kendime düşünüyorum varmı aceba ama test yapmak istemiorum adet günüm gecene kadar10 gün kala hamilelik belli olmaz canim.
Adet gunune kadar dayanalim :)kendi kendime düşünüyorum varmı aceba ama test yapmak istemiorum adet günüm gecene kadar
Canım mümkün değil 10 gun önce gebelik oluşsun ve kan tahlilinde çıksın.kendi kendime düşünüyorum varmı aceba ama test yapmak istemiorum adet günüm gecene kadar
Muhtemelen adetiniz yaklaşık 4 gün kadar gecikecek. Hamile kalmak istiyorsanız bu günleri değerlendirinAdetime 10 gün var ve cok fazla akıntım oluo aceba hamilelk varmı
Bide bugün uyanamdım ve belim öyle böyle ağrıo hemen belli olmaz ama işteMuhtemelen adetiniz yaklaşık 4 gün kadar gecikecek. Hamile kalmak istiyorsanız bu günleri değerlendirin
Doğru söylüosun cok stres yapıorumCanım mümkün değil 10 gun önce gebelik oluşsun ve kan tahlilinde çıksın.
Boyle stres yaparsan zaten olmaz.
Zor biliyorum canim ama sabirla ve dua ile bekle.Doğru söylüosun cok stres yapıorum
Ben gecikme dahil tüm belirtileri yaşadım ve kendimi anakralice ilan etmiştimBide bugün uyanamdım ve belim öyle böyle ağrıo hemen belli olmaz ama işte![]()
Ah biz bu kadınlarBen gecikme dahil tüm belirtileri yaşadım ve kendimi anakralice ilan etmiştimsonra kanamam başladı bu sefer de düşük yaptığımı düşünmüştüm
ama meğer ortada çocuk yokmuş. Şimdi çok gülüyorum ama yaşarken komik olmuyo malesef o yüzden hamilelik için çok erken
Cok cok teşekkür ederimZor biliyorum canim ama sabirla ve dua ile bekle.
Umarim güzel haberler alırsın tez vakitte
TamamAkıntıdan hamile olup olmadığınızı anlayamazsınız .
Adet gününüz geçtikten sonra test yapın öğrenirsiniz