Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Klomen verdi onu kullanıyo 3 ay sonra tekrar gelin dediCanım eşinin spermlerinde sorun var. %70 anormal diyor. Doktor eşine ilaç falan vermedi mi? Bir tedaviye başlanmadı mı?
Keçiboynuzu pekmezi bu durumlarda çok işe yarıyor diye duymuştum. İsterseniz araştırın onudaKlomen verdi onu kullanıyo 3 ay sonra tekrar gelin dedi
2 senedir uğraşıyoruz yaklaşık 2 senedirde keçiboynuzu caksir daha birsürü şey kullandı halada kullaniyorKeçiboynuzu pekmezi bu durumlarda çok işe yarıyor diye duymuştum. İsterseniz araştırın onuda
Eşim kullanıyor ilaç sadece bende sorun yok canım sarımsakta duydum onada başladım. Şimdide test aldım yapmaya korkuyorumSadece sana mi ilac verdi doktor canim esine ilac falan vermedi mi?
Benim esimde de sorun vardı ilaç kullandi organik keci boynuzu pekmezi icti ve internette okumuş sarımsak cok iyiymiş hareket ve sayı icin cok şükür iyi geldi.
Ne ilaci kullanıyor eşin hangi ilaci.Eşim kullanıyor ilaç sadece bende sorun yok canım sarımsakta duydum onada başladım. Şimdide test aldım yapmaya korkuyorum
Takviye ilacı olarak hondo x kullanıyor birde klomen kullanıyor. Evet aldım test yaptım çıkmadı herzamanki gibiNe ilaci kullanıyor eşin hangi ilaci.
Eşim ilacla beraber sarımsak tüketti 2ay sonra nasip oldu elhamdülillah. Bizde 3sene ugrastik canım hatta tüp bebek bile denedim kimyasal oldu. Sabır ve dua ile ilaclarina devam et canım. Vakti zamini gelince nasip ediyor Rabbim.
Gebelik testi mi aldın arkadaşım.
Sarımsağı nasıl verdiniz sabah akşam mi ac tok farkeder mi kiSadece sana mi ilac verdi doktor canim esine ilac falan vermedi mi?
Benim esimde de sorun vardı ilaç kullandi organik keci boynuzu pekmezi icti ve internette okumuş sarımsak cok iyiymiş hareket ve sayı icin cok şükür iyi geldi.
Takviye ilacı olarak hondo x kullanıyor birde klomen kullanıyor. Evet aldım test yaptım çıkmadı herzamanki gibi![]()
Amin inşallah Allah razı olsun isteyen herkese nasip etsinHic duymamıştım o ilacı, Eşim evicap kullandı canım sarımsağı çiğ yiyemedi yoğurtla yedi ama icine bolca koyarak öğlen ve akşam yemeklerinde.
Sabır güzel kardeşim Rabbim büyük duaya çalışmalara devam edin inşallah nadip olacak.
Geç döllenme olabilir yaptır kan testi benceKızlar bat 9 şubattı 5 gün önce belli belirsiz ikinci çizgiyi gördüm 11 şubatta kan testi yaptırdım 0,100 çıktı adetlerim geçen aya kadar düzenliydi rahim ve yumurtalıklarda herhangi bir sorun yok hala adet olmadım ama hemen hemen her gün damla damla kahverengi leke görüyorum sizce hala hamile olma şansım var mı tekrar kan testi yaptırmalı mıyım?
herhangi bi sorun var mı canım sende yada eşindeSelaam kızlar bende cocuk sahibi olmak istiyorum.iliski sonrasi kalkmiyorim belimin altina yastik koyuyorum.baska onerisi olan varmi hamis kalanlar neler yapti yardimci olunnn![]()
canım geç döllenme olup bebek yeni yerleşiyor olabilir gerçi artık belli olmuştur son durumunuz nedir acabaKızlar bat 9 şubattı 5 gün önce belli belirsiz ikinci çizgiyi gördüm 11 şubatta kan testi yaptırdım 0,100 çıktı adetlerim geçen aya kadar düzenliydi rahim ve yumurtalıklarda herhangi bir sorun yok hala adet olmadım ama hemen hemen her gün damla damla kahverengi leke görüyorum sizce hala hamile olma şansım var mı tekrar kan testi yaptırmalı mıyım?
Hala adet olmadım pazartesi gidicem doktora umarım öyledircanım geç döllenme olup bebek yeni yerleşiyor olabilir gerçi artık belli olmuştur son durumunuz nedir acaba