• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik

Lilly2008

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2016
315
158
53
Sonuclarimiz bu şekilde doktor 3 ay sonra tekrar gelin dedi. Hamile kalmam çok mu zor :sus: 3.günlük bi adet gecikmem var

Eklentiler

• 52109906_1805658219533763_7210331813091213312_n.jpg
    52109906_1805658219533763_7210331813091213312_n.jpg
    37,2 KB · Görüntüleme: 107
Canım eşinin spermlerinde sorun var. %70 anormal diyor. Doktor eşine ilaç falan vermedi mi? Bir tedaviye başlanmadı mı?

Sadece sana mi ilac verdi doktor canim esine ilac falan vermedi mi?
Benim esimde de sorun vardı ilaç kullandi organik keci boynuzu pekmezi icti ve internette okumuş sarımsak cok iyiymiş hareket ve sayı icin cok şükür iyi geldi.

Benim esimde de sorun vardı ilaç kullandi organik keci boynuzu pekmezi icti ve internette okumuş sarımsak cok iyiymiş hareket ve sayı icin cok şükür iyi geldi.
Eşim kullanıyor ilaç sadece bende sorun yok canım sarımsakta duydum onada başladım. Şimdide test aldım yapmaya korkuyorum

Eşim kullanıyor ilaç sadece bende sorun yok canım sarımsakta duydum onada başladım. Şimdide test aldım yapmaya korkuyorum
Ne ilaci kullanıyor eşin hangi ilaci.
Eşim ilacla beraber sarımsak tüketti 2ay sonra nasip oldu elhamdülillah. Bizde 3sene ugrastik canım hatta tüp bebek bile denedim kimyasal oldu. Sabır ve dua ile ilaclarina devam et canım. Vakti zamini gelince nasip ediyor Rabbim.
Gebelik testi mi aldın arkadaşım.

Ne ilaci kullanıyor eşin hangi ilaci.
Eşim ilacla beraber sarımsak tüketti 2ay sonra nasip oldu elhamdülillah. Bizde 3sene ugrastik canım hatta tüp bebek bile denedim kimyasal oldu. Sabır ve dua ile ilaclarina devam et canım. Vakti zamini gelince nasip ediyor Rabbim.
Gebelik testi mi aldın arkadaşım.
Takviye ilacı olarak hondo x kullanıyor birde klomen kullanıyor. Evet aldım test yaptım çıkmadı herzamanki gibi :(

Sarımsağı nasıl verdiniz sabah akşam mi ac tok farkeder mi ki

Takviye ilacı olarak hondo x kullanıyor birde klomen kullanıyor. Evet aldım test yaptım çıkmadı herzamanki gibi :KK43:

Hic duymamıştım o ilacı, Eşim evicap kullandı canım sarımsağı çiğ yiyemedi yoğurtla yedi ama icine bolca koyarak öğlen ve akşam yemeklerinde.
Sabır güzel kardeşim Rabbim büyük duaya çalışmalara devam edin inşallah nadip olacak.

Kızlar bat 9 şubattı 5 gün önce belli belirsiz ikinci çizgiyi gördüm 11 şubatta kan testi yaptırdım 0,100 çıktı adetlerim geçen aya kadar düzenliydi rahim ve yumurtalıklarda herhangi bir sorun yok hala adet olmadım ama hemen hemen her gün damla damla kahverengi leke görüyorum sizce hala hamile olma şansım var mı tekrar kan testi yaptırmalı mıyım?

Hic duymamıştım o ilacı, Eşim evicap kullandı canım sarımsağı çiğ yiyemedi yoğurtla yedi ama icine bolca koyarak öğlen ve akşam yemeklerinde.
Sabır güzel kardeşim Rabbim büyük duaya çalışmalara devam edin inşallah nadip olacak.
Amin inşallah Allah razı olsun isteyen herkese nasip etsin

Kızlar bat 9 şubattı 5 gün önce belli belirsiz ikinci çizgiyi gördüm 11 şubatta kan testi yaptırdım 0,100 çıktı adetlerim geçen aya kadar düzenliydi rahim ve yumurtalıklarda herhangi bir sorun yok hala adet olmadım ama hemen hemen her gün damla damla kahverengi leke görüyorum sizce hala hamile olma şansım var mı tekrar kan testi yaptırmalı mıyım?
Geç döllenme olabilir yaptır kan testi bence

Selaam kızlar bende cocuk sahibi olmak istiyorum.iliski sonrasi kalkmiyorim belimin altina yastik koyuyorum.baska onerisi olan varmi hamis kalanlar neler yapti yardimci olunnn:KK42:

canım geç döllenme olup bebek yeni yerleşiyor olabilir gerçi artık belli olmuştur son durumunuz nedir acaba

Back