- 7 Şubat 2019
- 4
- 0
- 1
- 31
- Konu Sahibi Glcngs3358
-
var gibi duruyor canım. kan testi yaptır netleşirİki sabah üst üste böyle çıktı adete beş gün kala sizce gebelik var mı hamilelik olmadığında hiç pembelik çıkmaz diyorlar ama sizce doğru mu
Adetiniz geçince deneyin bir de ümitsizliğe yer yokPsikolojik olarak çok hazirlamistim kendimi birkaç gündür midem bulanıyor basım dönüyordu
Yaaa ne güzel bende bu ay hamıle kalmak ıstıyorm ama yenı evlıyım cokta bısey bılmıuorm ınsallah hamıssındorMerhaba benim adetime 5 gün kala kahverengi pembe akintim başladı bu ay hamilelik icin çok umitliydim o yüzden yerleşme kanaması olabilir dedim şu an adetime 2 gün kaldı hala leke devam ediyor boyle birşey yasayanvarm
Merhaba benim adetime 5 gün kala kahverengi pembe akintim başladı bu ay hamilelik icin çok umitliydim o yüzden yerleşme kanaması olabilir dedim şu an adetime 2 gün kaldı hala leke devam ediyor boyle birşey yasayanvarm[/QUOT
Bende de aynı dert var adetimden 8 gün önce kahverengi akıntı başladı 2 gün öyle geldi sonra pembe leke geldi 2-3 damla sonra hafifledi tekrr 2-3 damla geldi hastalandm sandım ama 2 gün öyle sürdükten sonra başka gelmedi şuan adetime 2 gün var erken gebelik testi yaptım akşam negatif çıktı
Kızlar ben 4 aylık evlıyim bu ay hamıle kalmayı cok istıyorum ama malum toplum her kafadan bı ses gelıyo sunu yap bunu yap dıe bana onerısı olan varmı reglime 1 haftam var
Kafana hichirseyi hickimseyi takma strese girme en önemlisi bu canim eb başta.
Ve gebelik düşünüyorsanız diş bakımı yaptırın derim gebekikte kullanilan ilaclad disleri biraz zarar veriyormuş duydum ki. Birde sağlıkla ilgili bir probleminiz var ise önce onlari halledin.
Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah.
Kafama bısey takmıyorm zaten rabbjm herkese nasıp etsın evet oyle dıyolar cok skr bı sıkıntım yok sımdılık cok tsk ederım cevabına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?