Buradan tüm yeni evlenen ve hemen cocuk sahibi olmak isteyenlere sesleniyorum
Cocuk yapmaya karar verdiğinizde lütfen hemen bir kadın doğum uzmanına gidin. Eşinizi de üroloji bölümüne gönderin muayne olsun.
Internette yazan ve doktorlarin söylediği 1 sene bekleyin olmazsa eğer,kısırlık araştırmalarına başlanır yazılarına inanmayın.
Hele vucudunuzda degisimler var ise,ara kanama,akıntı adet duzensizligi gibi hemen doktora gidin.
Yoksa her ay hastane koridorlarinda adetim gecikti hamile miyim diye kendinizi kan verirken bulursunuz. Ya da evde o testleri yapıp her seferinde lanet olasi tek cizgiyi görüp üzülürsünüz.
Sizin olan probleminizi en iyi doktorunuz bilir
Kafanıza gore ilac icmeyin.
Vücudun icinde ne oldugunu insan cogu zaman anlayamıyor Unutmayin erken teşhis hayat kurtarır.
Hamile kalmaniza engel pek cok sebep var bunu doktorunuz haric kimse bilemez
Cocuk istiyen her cift beklemeden doktora gitsin
Ben biraz uyanık davrandım sanırım,cokta iyi yaptım . Bu işlerin şakası yok ne yazık ki.
Oyle cinsel iliskiye giripte tek geceden hamile kalanlar cogunlukla turk filmlerindeki fakir kızlardır.
Normal hayatta gercekte var mıdır evet oyle insanlar da vardır. Ama siz bu kadar şanslı olamayabilirsiniz.
Konu sahibi size gelince,evlendikten sonra bazi kadinlarda adet bozulmaları olabiliyor ama sebebini tabiki doktor bilir.
Hemen bir doktora gidin. Umarim saglikla sihhatle hayalinize tez zamanda kavuşursunuz.