Gebeliğe Hazırlık Hamilelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Efulim44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2018
21
6
88
28
Kızlar hayırlı ramazanlar dilerim öncelikle adetime 1 gün var kan testi yaptırdım 3.35 cikti sizce ne olabilir?

O yanlış oldu eski kan tahlili 7 8 gün kala 0.100 çıkmış eşim kağıdın yanlış kısmına bakmış

Kızlar hayırlı ramazanlar dilerim öncelikle adetime 1 gün var kan testi yaptırdım 3.35 cikti sizce ne olabilir?
Senin değerin daha yüksekti diye hatırlıyorum sanki daha öncelerde de olmuştu bu durum. Bence normal değil kapsamlı bi tahlil yaptır muayene ol. Bhcg gebelik dışında neden yükselir bi bakılsın.

11. 53 çıktığında kimyasal gebelik dedi doktor adet olmuştum ozmn bu ay 7 8 gün kala 0.100 çıkmışti bugün de 3.35 cikti değer adetime 1 gün var

11. 53 çıktığında kimyasal gebelik dedi doktor adet olmuştum ozmn bu ay 7 8 gün kala 0.100 çıkmışti bugün de 3.35 cikti değer adetime 1 gün var
Yarını bekle bence tekrar bi yaptır o zaman geç yumurtlama olmuş olabilir belki benim de 3,54 8,32 16,34 oldu sonra kimyasalla sonuçlandı ikinci kez olunca genetik tahlil istendi

Merhaba lizlar bende dun test yaptırdım beta hcg icin gitmemistim.kan tahlili verdim öyle vitaminler falan beta hcg 731 cikti gebelik mevcuttur dsgilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…