- 3 Kasım 2015
- 1.000
- 1.021
- 83
Yeni hamilesinz sizde sanırım :)
Evet canım üç aylık olduk şükür.allah isteyen herkese en yakın zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni hamilesinz sizde sanırım :)
İnşallah bende bu kez baya umutluyum bakalım. Rabbim duamı geri çevirmesin inşallah amiiiiiinn ❤Evet canım üç aylık olduk şükür.allah isteyen herkese en yakın zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah :)
İn
İnşallah bende bu kez baya umutluyum bakalım. Rabbim duamı geri çevirmesin inşallah amiiiiiinn ❤
Allah razı olsun canm ❤ Kendimizce ugrasıyorz işte. Polikistik over gercekten çok zormuş. Oan ragmen hep umut etmeye calısıyorm :)Bir süredir görüyorum seni forumda canım.allah gönlüne göre versin inşallah.senin için de dua edecem.ben dört senenin sonunda kavuştum hayalime.sen de hemen kavuşursun inşallah.
Şuan 34+2 hamileyim ama yinede teşekkürlerHamilesin canım ama degerin iki gun sonra iki katı artmıs olması lazım
Benim olmuştu kahve rengi 1-2damla leke doktorumu arayıp sordum devam ederse gel demişti ama şükür ki bir sorun olmadıYerleşme kanaması yalayan bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?
Ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay tam olarak ne zaman adet olucağımı bilmiyodum ama tahmini 20. Gibi düşündüm. Cumartesi günü yoğun kanamam oldu normalde adetim yoğun olarak başlamaz birden bir pedi doldurucak kadar kan geldi. Ertesi günde kahverengi akıntı o kadar. Adetim 2 günde kesildi. Normalde 5 6 gün kadar sürer ve 10 günden fazladır bel ağrısı çekiyodum. Kanamam bitti hala daha bel ağrım devam ediyor. Arada da 1 2 damla sütlü kahve akıntım oluyor sabahtan beri yerleşme kanaması olabilir mi ? Test yaptım negatif çıktı. Erken mi test için acaba ? Bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfenBenim olmuştu kahve rengi 1-2damla leke doktorumu arayıp sordum devam ederse gel demişti ama şükür ki bir sorun olmadı
Bence doktora gidin en iyisi olur ne dense yanlış olabilirBen geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay tam olarak ne zaman adet olucağımı bilmiyodum ama tahmini 20. Gibi düşündüm. Cumartesi günü yoğun kanamam oldu normalde adetim yoğun olarak başlamaz birden bir pedi doldurucak kadar kan geldi. Ertesi günde kahverengi akıntı o kadar. Adetim 2 günde kesildi. Normalde 5 6 gün kadar sürer ve 10 günden fazladır bel ağrısı çekiyodum. Kanamam bitti hala daha bel ağrım devam ediyor. Arada da 1 2 damla sütlü kahve akıntım oluyor sabahtan beri yerleşme kanaması olabilir mi ? Test yaptım negatif çıktı. Erken mi test için acaba ? Bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen
Sizin kendi sağlığınız için gitmeniz daha iyiKesin birşey olmadan gitmek istemiyorum. Geçen ayda gidip hüsran yaşadığım için . Belki bilgisi olan vardır diye yazdım