Hamilelik

Canim benim umitlendigini biliyorum ama birkac gun daha bekle baktin suphelerin devam ediyorsa mutlak bir kan testi yaptir. Ve gece yataga yattignda Rabbinden dile. Dua et. En guzel ruyalari gormen umidiyle iyi gecelerin olsun..
Cok tesekur ederim yarin sonucu banada bildir olur mu inş pozitif cikar ya

Birseyin uzerine nekadar cok dusersek Rabbim bizi onunla siniyor en guzeli akisina birakmak. Nekafar cok dusunursek okafar sansimiz azaliyor. Oyuzden dusunmemek gerekiyor. Simdi mis gibi bir uyku cek. Kotu dusunceleri sil at kafandan.

Ben yapmıştım köpükler dışarı taştı bardaktan ama o ay hamile değildim inşallah sen de doğru çıkar

Insallah canim benim. Inan burada hic tanimadigimiz insanlarin bizim icin dua etmeleri oladar mucizevi biseyki heleki iyiligin unutuldugu su ahir zamanda dilerim rabbim hayirlisiyla kucagina saglikli nur gibi bir evlat nasip eder.

Insallah canim benim. Inan burada hic tanimadigimiz insanlarin bizim icin dua etmeleri oladar mucizevi biseyki heleki iyiligin unutuldugu su ahir zamanda dilerim rabbim hayirlisiyla kucagina saglikli nur gibi bir evlat nasip eder.

Aynen böyle burdaki yorumlari okudum öyle girdim buraya cok guzel insanlarla tanisiyosun amin ins isteyen herkese nasip etsin Rabbim inş bugün cok güzel haberle gelirsin buraya

Merhaba canim kan testi yaptiramadim bugun ama evzaneden idrar testi aldim maalesef sonuc negatif cikti

İyi günler beta hcg 52.51 çıktı evde yaptığım iki testtede silik çizgi çıktı hamileyimdir değilmi?

canım merhaba bende siteye yeni üyeyim.bende burayı sürekli takip ediyordum. 17 aylık evliyim 6 ayda başladık çalışamalra ama bi türlü olmadı sürekli kafama takmaktan regl düzenim bozuldu her ay 5 6 10 gün bile geciktiği oluyordu sürekli test alıp yapıyordum sonucu hüsran oluyordu bu ay eşimle 1 gün arayla ilişkiye gidik ben tüm teslerimi yaptırdım önceden tabi hormon alttan muayne rahim hepsi önce sende baktır bunlara işte geçen hafta cuma yine geciktim ve yaptım negatif çıkınca artık koyverdim eşime dedim o zaman sende bir sorun var 3 gn sora umutsuz bir test daha yaotım ve sonuş pozitif skıntı ikinizde de yoksa dediğim gibi 1 gün arayla deneyin sevgilerr inş yardımcı olabilmişimdir

Ya ben normal olrk ultrasonla bakti doktor bi skntı yok rahim saglikli yumrtalar normal dedi kan testleri yaptirdim kanim düsükms 2 tane ilac verdi banada

Ben 7 haftalik hamileyim ama bugün kahverengi bi akıntı geldi yarin doktora gidicem ama yinede yazmak istedim buraya neden olabilir ki

Canım arkadaş o soruyu yedi ay önce sormuş:) şu anda 34 haftalık hamile yazıyor zaten :)
Ayyyyy Vallahi hiç dikkat etmedim ben 7 ay önceki konuya nasıl ışınlandım acaba peki Ay aklım yerinde degil bugun vallahi çok güldüm ya. Kadın doğurcak nerdeyse ben hamilesin demişim

Ayyyyy Vallahi hiç dikkat etmedim ben 7 ay önceki konuya nasıl ışınlandım acaba peki Ay aklım yerinde degil bugun vallahi çok güldüm ya. Kadın doğurcak nerdeyse ben hamilesin demişim

Benim de çok hoşuma gitti yazdığın ondan cevap verdim canım :) olur öyle bazen.ben de çok unutkanım bugünlerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…