Cok tesekur ederim yarin sonucu banada bildir olur mu inş pozitif cikar yaCanim benim umitlendigini biliyorum ama birkac gun daha bekle baktin suphelerin devam ediyorsa mutlak bir kan testi yaptir. Ve gece yataga yattignda Rabbinden dile. Dua et. En guzel ruyalari gormen umidiyle iyi gecelerin olsun..
Hanimlar merhaba ben az once internette karbonatla gebelik testi yazisi okudum. Inanmam boyle seylere ama icimden bi ses yap dedi. Idrarimi yaptim karbonat koydum 1cay kasigi ve idrarim kopurdu. Eger idrar kopururse hamileymisiz eger kopuez reaksiyon gostermezse hamile degilmisiz. Ben denedim kopurdu. Simdi durduk yere ümitlendim. Boyle biseyin aslı varmi?[/QUOTE
Insallah canim benim. Inan burada hic tanimadigimiz insanlarin bizim icin dua etmeleri oladar mucizevi biseyki heleki iyiligin unutuldugu su ahir zamanda dilerim rabbim hayirlisiyla kucagina saglikli nur gibi bir evlat nasip eder.
Ya idrar testnde hemen göstermyo bekle bakalm ins pozitif olr insMerhaba canim kan testi yaptiramadim bugun ama evzaneden idrar testi aldim maalesef sonuc negatif cikti
Ins ikimiznde adeti olmaz ve bebis haberlerni alirz inşInsallah canim. Ama umutlanmak istemiyorum oyuzden adetimi bekleyecegimm
Evt hyrli olsunİyi günler beta hcg 52.51 çıktı evde yaptığım iki testtede silik çizgi çıktı hamileyimdir değilmi?
canım merhaba bende siteye yeni üyeyim.bende burayı sürekli takip ediyordum. 17 aylık evliyim 6 ayda başladık çalışamalra ama bi türlü olmadı sürekli kafama takmaktan regl düzenim bozuldu her ay 5 6 10 gün bile geciktiği oluyordu sürekli test alıp yapıyordum sonucu hüsran oluyordu bu ay eşimle 1 gün arayla ilişkiye gidik ben tüm teslerimi yaptırdım önceden tabi hormon alttan muayne rahim hepsi önce sende baktır bunlara işte geçen hafta cuma yine geciktim ve yaptım negatif çıkınca artık koyverdim eşime dedim o zaman sende bir sorun var 3 gn sora umutsuz bir test daha yaotım ve sonuş pozitif skıntı ikinizde de yoksa dediğim gibi 1 gün arayla deneyin sevgilerr inş yardımcı olabilmişimdir9 aylık evliyim ve evlendigmzden beri hic korunmadik ama hala bebegimiz olmadi doktora gtmedm cevremdekiler 1 sene dolmadan bakmiyolar dedikleri icin gtmedim ilk basta sürekli test yapiyodum ama artik üzülyrm hemde cok üzülyrm hamile birini gördgmde cok ktü oluyorum neden bende degilim diyorum
Ya ben normal olrk ultrasonla bakti doktor bi skntı yok rahim saglikli yumrtalar normal dedi kan testleri yaptirdim kanim düsükms 2 tane ilac verdi banadacanım merhaba bende siteye yeni üyeyim.bende burayı sürekli takip ediyordum. 17 aylık evliyim 6 ayda başladık çalışamalra ama bi türlü olmadı sürekli kafama takmaktan regl düzenim bozuldu her ay 5 6 10 gün bile geciktiği oluyordu sürekli test alıp yapıyordum sonucu hüsran oluyordu bu ay eşimle 1 gün arayla ilişkiye gidik ben tüm teslerimi yaptırdım önceden tabi hormon alttan muayne rahim hepsi önce sende baktır bunlara işte geçen hafta cuma yine geciktim ve yaptım negatif çıkınca artık koyverdim eşime dedim o zaman sende bir sorun var 3 gn sora umutsuz bir test daha yaotım ve sonuş pozitif skıntı ikinizde de yoksa dediğim gibi 1 gün arayla deneyin sevgilerr inş yardımcı olabilmişimdir
Hamilesin canım ama degerin iki gun sonra iki katı artmıs olması lazımİyi günler beta hcg 52.51 çıktı evde yaptığım iki testtede silik çizgi çıktı hamileyimdir değilmi?
Hamilesin canım ama degerin iki gun sonra iki katı artmıs olması lazım
AyyyyyCanım arkadaş o soruyu yedi ay önce sormuş:) şu anda 34 haftalık hamile yazıyor zaten :)
AyyyyyVallahi hiç dikkat etmedim ben 7 ay önceki konuya nasıl ışınlandım acaba peki Ay aklım yerinde degil bugun vallahi çok güldüm ya. Kadın doğurcak nerdeyse ben hamilesin demişim
Yeni hamilesinz sizde sanırım :)Benim de çok hoşuma gitti yazdığın ondan cevap verdim canım :) olur öyle bazen.ben de çok unutkanım bugünlerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?