Ben de denedim onlari ama yalan seyler hep benimde kabardi snra kan testi verdm gaza gelerek ama malesef ki negatif ckti cnmHanimlar merhaba ben az once internette karbonatla gebelik testi yazisi okudum. Inanmam boyle seylere ama icimden bi ses yap dedi. Idrarimi yaptim karbonat koydum 1cay kasigi ve idrarim kopurdu. Eger idrar kopururse hamileymisiz eger kopuez reaksiyon gostermezse hamile degilmisiz. Ben denedim kopurdu. Simdi durduk yere ümitlendim. Boyle biseyin aslı varmi?
korunmuyorsunuz ama bir kadının yumurtasının döllenmesi için yalnızca 24 saati var
kaçırıyor olabilirmisiniz?
ovulasyon testi deneyin isterseniz
Takvime göre gidiyorum orayi takip ediyorum ama malesef
takvim standartı alır ona göre hesaplar
Nasl yani birazck daha bilgi verir misin
Bende cok heveslenmek istemiyorum cok uzuluyorum sonraBen de denedim onlari ama yalan seyler hep benimde kabardi snra kan testi verdm gaza gelerek ama malesef ki negatif ckti cnm
yani biz takvime sat giriyoruz ya son adet tarihi yani
adetin ilk gününden başlayarak 14. gün yumurtladıgınız baz alır size ona göre söyler çünkü standartı budur
ama eger daha erken ya da daha geç yumurtluyorsanız takvime uymaz
mesela siz 9. gün yumurtlamışsınız
Ya eşim asker cok evde olmyodu diger aylar bi trlü firsat olmyodu ama bu ay 9.gn fln oldu inş bu ay tutar ve cok dua ettm herkestende kandilde dua istedm ins bu ay gzel haberi alrz hftaya doktora gidicem artik cnkü 9 ay oldu adetime 5 gün var ve sol kasikta batma oluyor inş bi skıntı yoktur cok korkuyorum
Aynen o yüzden heveslenme bende cok heveslendim her ay adet oldugum icin üzldm o gzel hberi duymk istyodum hepBende cok heveslenmek istemiyorum cok uzuluyorum sonra
rahatlayın
kasık agrısı gebelik belirtisi olabiliyor bazen
inşallah hamilesinizdir
dualar benden de
Ins Rabbim tez zamanda isteyen herkese ama herkese nasip eder ins olur yaBizde 7 aylik evliyiz. Bizde hiv korunmadik. Ben 31 esim 33 yasinda ikimizde bebek icin deliriyoruz.
Rabbim hepimize bu duyguyu tatmayi nasip etsin insallah. Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin. Ben yarin kan testi vermeyi dusunuyorum bakalim
Ederim canim benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?