ya cok kotu anlatmıssınız sezeryanı ya kevsercik cok mu agrın oldu basta elifim olemı oluyo nıye bastırıyolar ki kasıga.
ulen korkuttuuz gözümü heeeeeeeeeee:18::18:
Canım 4 haftalikken öğrendim 8671di kan değerim. 8000lerde yani. fikrini söylersen mutlu olurum :)günaydın kızlar geçmişe baktım geldim çok sağolun tşk ediyorum bugün biraz daha iyiyim gibi gelemedim yattım sağolsun eşim evdeydi yaa rahattım yani elsiim kesinlile mavi olan güzel kuzum yeni gelen arkadaşımız hoşgeldin canım tebrik ediyorum rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin sağlıkla al kucağına yalnız değerim 8000binmi 800 mü anlamdım :44::44::44::26:
günaydın kızlar geçmişe baktım geldim çok sağolun tşk ediyorum bugün biraz daha iyiyim gibi gelemedim yattım sağolsun eşim evdeydi yaa rahattım yani elsiim kesinlile mavi olan güzel kuzum yeni gelen arkadaşımız hoşgeldin canım tebrik ediyorum rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin sağlıkla al kucağına yalnız değerim 8000binmi 800 mü anlamdım :44::44::44::26:
Hosbulduk kevsercim
Ay maşallah Rabbim bu duyguları isteyen herkese taddirsin. Benim Bat geceli 11 gün oldu ne gelen var ne giden testlerde negatif öyle iste
Canım 4 haftalikken öğrendim 8671di kan değerim. 8000lerde yani. fikrini söylersen mutlu olurum :)
aynen canım valla gülüyosm gülüyo. Yoksa hemen ağlıyo. Deli ediyo yani beni kısaca. Bağırmak derken bende uyu diye bağırıyorum. Başka ne dicm küçük çocuğa :) çok üzülüyorum da ışte dayanamıyo insan bazen.
adet olmamam dışında iyiyim eminm sen nasılsın :) emir uyuyo şimdi kuzum ne yapsın yaramazlık peşinde 4 ayımiz bitti şaka gibi :)
Cnm nedn canini sıkıyosun aklina boyle seyler getirme bile hem bi gariplik olsaydi dr soylerdi
hem mide bulantilari 7. haftalarda felen basliyo daha erken yani bide herkesde bulantida olmuyo anliyorum seni panik yapıyosun ama bosa yoruyosun kendini hep olumlu dusun benim bebısim saglikli de ve oyle olsun
Slm kızlar nasilsiniz
dun dr a gttm 10 igneye ragmen iyilesemeynce dr da baya azalmis antibiyotikle dvm edelm dedi bide burun icin sprey verdi umarm tez vaktde kurtulurum hastaliktan
resim koydum albümeeeeeeeeee
hoşbulduk cnm nasıl alicik
ben bu yakkışıklımı tyakışıklı tatlımı tatlı dünyalar güzeli paşamı yemiyimde bne yapıyım maşallah sübhanallah yaa şu güzelliğe bak nasıl değişmiş güzelleşmiş büyümüş kocaman olmuş yaaa öp yemie monuğum rabbim nazarlardan korusun kollasın AMİNNNNNNNNNNNNNN
aliicik huysuzki moonum 3 gündür gece gündüz öldürüyo beni hiç uyuymuyo uyumak istriyo ama uyumuyo hırçın iki elinide ağzına götürüyo böyle amansız sokuyo baloncuklar yapıyo ağzıyla burnunu kaşıyo kıpkırmızı ediyo temizilyorumda ama böyle sadece kolma yatıcak yüzünü tamamen kapatıcak kolumada öyle uyuıycak istiyoki orda yatırayım koyunca uyanıyo 3 gündürde kendi ne zaman isterse o zaman emiyo zorluyrum alm ıyo sağ tarafı soldan emiyo soluda sağdan:26::26:
amin kuzum albüm yokda resim koyablirm canım hemenamin cnm cümlemizinkini korusun evet büyüyor bebişler seninki de büyümüştür varmı resmi albüm yaptınmı
zaman zaman huysuzlaşıyorlar cnm düzelir inşallah çabuk zor bebişlerin günü güne tutmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?