hoşgeldın tatlımmmnasıl gıdıyo annelıkkk
ohh ohhhh s.... paşama herşey serbset ona maaşallahhhhhh sana monum helal nazar değmesin canına sağlık versin ağrın varmı peki balım:26:
iyiiii tatlımmm saolll napsınnn prenses uyuyordu uyandı şimdiiii artık sureklı oynamak ıstıyo teyzesi ve ek gıdalara basladıkkk bızzzzz
yok olmadı işte 2 hafta sonra gel dedi perşemvbe gidicem nstye giridm sadeceondada biraz çıktı sancı ama başlangıcı diye önemdemedi sewdam hayırlısı yaabakalım nasıl olucak sence beklesemmi 10 gün kadar hemen seeryan olmasammı kilosu 4 geçiyo dese bile normal şansım olurmu dersin kuzum:26:
kızlar yine ben geldim nabersiniz sevdam nasılsın ya uzun zamandır sesin soluğun yok beni tanıdınmı fındık ben d.bkır gökkuşağından ama buün istanbula gidiyorum kısmetse akşam uçuş var..bebeğinin resmini kaçırdım yaaa görmedim
yerim ben onu yerim yerim yerim ham yaparım ohhhhsevdam uyuttum şimdi geldim ya çok güzel ama bir okadar yorucu meslek annelik:))
kaç aylık oldu prenses.maşallah size ben daha emziriyorum 6 aya kadar yok dedi dr.
elifim serbest tabi küçücük haliyle beni parmağında oynatıyor:)))
canım korkma o sancılar normal bende 38 haftada gırdım nst ye cok sancı cıktı ama agrımyokrtu ve hatta 5 defa gırdım nst ye sonra duzeldı . canım ben normal dogum yapmış oldugum için bence daha iyi cok cabuk toparlanıyorsun sezeryan olsan bakanın varmı peki. bıde canım doktor daha iyi bılıyo eger kılosu coksa ve doguramazsan onlar bılır
sevdam uyuttum şimdi geldim ya çok güzel ama bir okadar yorucu meslek annelik:))
kaç aylık oldu prenses.maşallah size ben daha emziriyorum 6 aya kadar yok dedi dr.
elifim serbest tabi küçücük haliyle beni parmağında oynatıyor:)))
ne yaptın fındığım hazırlıkla rtamamı kuzum
Selamlarr.. dün emir bey baya uyuyunca gece 1 de bir kalktı azıma etti uykusuzummmmmm ALLAHIM ne olur düzene girsin artık deli olcam
kargodan aradılar hamağımız bugün gelecekmişşşşşşşş
evet elifim çok şükür tamamdır.4.30 da çıkarız evden kuaföre gidecem sonrada kaynanam sağolsun yemek yapmış oraya gidecez.birde annemlere bişiler hazıramışlar onları alacaz.elifim fönmüçektirecen diye sormuşsunda.evet canım fön ve kaş.
yerim ben onu yerim yerim yerim ham yaparım ohhhh
hayoırlısı sewdam kmsem yok uyanıma gelen yok bende o yüzden diyorum normal olsa sonraısnda rahat toplanır bakarım çocuğuma diye ama sezeryan olursa ağır olucak rabbim hayırlısı ne ise gönlüme göre versin ne diytyimki yalnızlık kötü sewdam malesef eşimden başka kimsem yok
a.slm oflum hoşgeldin kuzum düzleir inş sıkma cnaını kuzum anne olmak işte kolay değil sağlıklı olsunlarda ne yapıcan sıpalar oyantıyolar işte bizleri benimde o günlerime az kaldı artık gecelride toplanırız durmazsa ne yapcez hamakmı aldnınz hayırlı olsun kuzum
Selamlarr.. dün emir bey baya uyuyunca gece 1 de bir kalktı azıma etti uykusuzummmmmm ALLAHIM ne olur düzene girsin artık deli olcam
iyi cnm allaha şükürler olsun.hayırlısı tatlım kırmızıların gelmeyecceği günlerde yakındır bencecanım nasılsın paşamız nasıl uyumuşken sende dinlen bari.bende sabah kırmızı kartın 1 damlasını gördüm.:)9
ooo cnm benimkide gece 5 te yatıyo uyku düzenimiz öyle diş çıkarcak heralde huyu suyu da değişiyor ben kabullendim uykusuzlğu artıkSelamlarr.. dün emir bey baya uyuyunca gece 1 de bir kalktı azıma etti uykusuzummmmmm ALLAHIM ne olur düzene girsin artık deli olcam
iyi yaptın canım benımkıde uyandı bıraz once ama o gunduz pek yatmıyo6 aylık bıtırmemıze 10 gun kaldı canım yedıklerını tattır ama canım
kızlar yine ben geldim nabersiniz sevdam nasılsın ya uzun zamandır sesin soluğun yok beni tanıdınmı fındık ben d.bkır gökkuşağından ama buün istanbula gidiyorum kısmetse akşam uçuş var..bebeğinin resmini kaçırdım yaaa görmedim
canım hoş geldin emir mertimizde çok uyanıkmış demek.gündüz uyu gece nöbet tut:):):)
sevdaya slm verdim almadı sanırım görmedii
sağolsın sewdam söylemen bie bneni çok mutlu oluyo canım benim Allah razı olsun eşimin izni var Allahtan 40 çıkana kadar izini var birde raporda alabilir gerekirse üstüne sıkıntı olmaz da erkek olarak bana yapması içim el vemrşyo işte şu halimle bile elini sürdürmiyorum eksik etmiyorum hizmetinni paşamaıncanımmm benımmm yaaaa keske burdsa olsaydınnn ben annnem sana bakardık vallaaarabbım gonlune gore verır inşaallah canımmm sıkma canını eşin 10 izınlı olur sana bakar tatlım
inşallah canımmm hep ağlıyo ona kıyamıyorum kendime kıyamadığımdan değil yani...
evet canım sallanmayı seviyo hamak aldık
gordum canım şimdi yazdım cvp tatlım kusura bakma vbıraz gec oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?