Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

hoşgeldın tatlımmmnasıl gıdıyo annelıkkk

ohh ohhhh s.... paşama herşey serbset ona maaşallahhhhhh sana monum helal nazar değmesin canına sağlık versin ağrın varmı peki balım:26:

iyiiii tatlımmm saolll napsınnn prenses uyuyordu uyandı şimdiiii artık sureklı oynamak ıstıyo teyzesi ve ek gıdalara basladıkkk bızzzzz

sevdam uyuttum şimdi geldim ya çok güzel ama bir okadar yorucu meslek annelik:))
kaç aylık oldu prenses.maşallah size ben daha emziriyorum 6 aya kadar yok dedi dr.

elifim serbest tabi küçücük haliyle beni parmağında oynatıyor:)))

canım korkma o sancılar normal bende 38 haftada gırdım nst ye cok sancı cıktı ama agrımyokrtu ve hatta 5 defa gırdım nst ye sonra duzeldı . canım ben normal dogum yapmış oldugum için bence daha iyi cok cabuk toparlanıyorsun sezeryan olsan bakanın varmı peki. bıde canım doktor daha iyi bılıyo eger kılosu coksa ve doguramazsan onlar bılır

ne yaptın fındığım hazırlıkla rtamamı kuzum

canım nasılsın paşamız nasıl uyumuşken sende dinlen bari.bende sabah kırmızı kartın 1 damlasını gördüm.:)9

Selamlarr.. dün emir bey baya uyuyunca gece 1 de bir kalktı azıma etti uykusuzummmmmm ALLAHIM ne olur düzene girsin artık deli olcam
kargodan aradılar hamağımız bugün gelecekmişşşşşşşş

yerim ben onu yerim yerim yerim ham yaparım ohhhh

hayoırlısı sewdam kmsem yok uyanıma gelen yok bende o yüzden diyorum normal olsa sonraısnda rahat toplanır bakarım çocuğuma diye ama sezeryan olursa ağır olucak rabbim hayırlısı ne ise gönlüme göre versin ne diytyimki yalnızlık kötü sewdam malesef eşimden başka kimsem yok

iyi yaptın canım benımkıde uyandı bıraz once ama o gunduz pek yatmıyo 6 aylık bıtırmemıze 10 gun kaldı canım yedıklerını tattır ama canım

ne yaptın fındığım hazırlıkla rtamamı kuzum

evet elifim çok şükür tamamdır.4.30 da çıkarız evden kuaföre gidecem sonrada kaynanam sağolsun yemek yapmış oraya gidecez.birde annemlere bişiler hazıramışlar onları alacaz.elifim fönmüçektirecen diye sormuşsunda.evet canım fön ve kaş.

Selamlarr.. dün emir bey baya uyuyunca gece 1 de bir kalktı azıma etti uykusuzummmmmm ALLAHIM ne olur düzene girsin artık deli olcam

a.slm oflum hoşgeldin kuzum düzleir inş sıkma cnaını kuzum anne olmak işte kolay değil sağlıklı olsunlarda ne yapıcan sıpalar oyantıyolar işte bizleri benimde o günlerime az kaldı artık gecelride toplanırız durmazsa ne yapcez hamakmı aldnınz hayırlı olsun kuzum

ohh birşey kalmadı kuzum uçaa bindimi buyrdasın eşinde yanında korkunda olmaz b sefer uçaktan balım

canımmm benımmm yaaaa keske burdsa olsaydınnn ben annnem sana bakardık vallaaa rabbım gonlune gore verır inşaallah canımmm sıkma canını eşin 10 izınlı olur sana bakar tatlım

Son düzenleme:

inşallah canımmm hep ağlıyo ona kıyamıyorum kendime kıyamadığımdan değil yani...
evet canım sallanmayı seviyo hamak aldık

canım hoş geldin emir mertimizde çok uyanıkmış demek.gündüz uyu gece nöbet tut:):):)

sevdaya slm verdim almadı sanırım görmedii

canım nasılsın paşamız nasıl uyumuşken sende dinlen bari.bende sabah kırmızı kartın 1 damlasını gördüm.:)9
iyi cnm allaha şükürler olsun.hayırlısı tatlım kırmızıların gelmeyecceği günlerde yakındır bence
ooo cnm benimkide gece 5 te yatıyo uyku düzenimiz öyle diş çıkarcak heralde huyu suyu da değişiyor ben kabullendim uykusuzlğu artık
iyi yaptın canım benımkıde uyandı bıraz once ama o gunduz pek yatmıyo 6 aylık bıtırmemıze 10 gun kaldı canım yedıklerını tattır ama canım

oo maşallah size 5 e girelim başlıcam tattırmaya cnm

hoşgeldın canım iyizz tatlım sen nasılsınn tanıdım canımmm evet canım baya oldu yokum memlekete gıtmıştık eşimle yoktuk ondan gıremedım gene eklerım canımmm gorursun tatlım

canımmm benımmm yaaaa keske burdsa olsaydınnn ben annnem sana bakardık vallaaa rabbım gonlune gore verır inşaallah canımmm sıkma canını eşin 10 izınlı olur sana bakar tatlım
sağolsın sewdam söylemen bie bneni çok mutlu oluyo canım benim Allah razı olsun eşimin izni var Allahtan 40 çıkana kadar izini var birde raporda alabilir gerekirse üstüne sıkıntı olmaz da erkek olarak bana yapması içim el vemrşyo işte şu halimle bile elini sürdürmiyorum eksik etmiyorum hizmetinni paşamaın
inşallah canımmm hep ağlıyo ona kıyamıyorum kendime kıyamadığımdan değil yani...
evet canım sallanmayı seviyo hamak aldık

ohh yerim sallamayıda biliyo bıcırık sen nasıl oldun oflum düzeldinmi pekli dikişleirn nasıl bende sezeryan olucak gibiyim şuan normlale doğursamda yırtsam diyorum

elifim eşim yanımda olaak evet ama kış olunca ben korkuyorum biraz.sürekli binerim uçağa ama kışın korkuyorum.eşin dünden beri beni teselli ediyor ben yanındayım korkma diyor uçağa binincede başlıyor anneni görecen yeğenini görecen babanı ablanı kardeşini sağolsun sakınleştırıyor.korkuyorum ama en önde ve cam kenarı olmazsa da binmiyorum dün akşam netten chekın yaptık 1.sıra ve cam kenarı.adamlar resmen kazıklıyor ya ön koltuklara extra 20 tl para veriyoruz pislikler.

kızlar merak etmeyin inşallah bir aksilik olmazsa elifimin yanına doğuma gidecem ama istanbulda olursam kocaeline de geçecem çünkü.
elifim aklım hep sende ya sen tek başına nasıl hastanede yatacaksın bebeğe bakacaksın aklım aklmıyor yaaaaa olurmu böle bişey yaaaaaaa.yemin ederimki hep seni düşünüyorum kaynanan gelsin canım gelininin çocularına başkası baksın allah alllah yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…