- Konu Sahibi peppermint
-
benim ilk belirtim göğüslerimdeki hassasiyet ve dokununca olan acıydı.çok az mide bulantım vardı.adetime 1 gün kala dayanamayıp test yaptım 2.çizgi silik çıktı.çok sevinim çünkü bu hamile olduğumu gösteriyordu.birkaç gün sonra çizgi belliydi iyice.birkaç gün sonra test yap çıkabilir geç döölenme değilse eğer.inşallah hamişsindir canım.daha kucağına almadan çok güzel bi duyguymuş bu.alınca nasıl olacak kim bilir
slm cnmm sen çok kızmışınn.seni acık sakinleştiriyim....klava:.
ben 3 haftalık hamileyim belirtilerim,,,
-karnımda seğrimeler oldu (ilk dikkatimi o çekti)
-idrar rengi koyuysa ve kokuyosa
-hafif mide bulantısı
-sabah ilk uyandığımda bacaklarım ağrıyo
-çok erken uyuyo sabah işe gitmemek için isyan ediyosan eğerrrr:CüvCüv:.
benim belirtilerim bu kadardı cnm.herşey gönlüne göre olsunnn:teytey:
Canım ben iki kere kimyasal gebelik yaşadım. ama 5 haftalık düşük yaptım. artık o kadar çok araştırdım ki ikisinde de ilk belirtilerimde anladım hamile oldugumu. keşke ben de farkına varmadan hamileliğimden haftalar geçmiş olsa da oyle öğrensem diyorum bazen. tum sorularınızı yanıtlayabilirm. benim iki hamileliğimde de belirtilerim:
*döllenmeden sonra ilk günlerde kasık bölgesinde sanki büyük bir damar geçiyormus gibi atmalar oluyor.
*akıntım bazen süt gibi bazen su gibi oluyor ama çok geliyor
*döllenmeden yaklasık 1hafta sonra sonra aşırı yorgunluk
*mide şişliği
*döllenmeden yaklaşık 10 gun sonra göğüslerde aşırı hassasiyet, meme çevresindeki noktalarda iyice belirginleşme ve meme ucunda morarma ve beyaz beyaz tomurcuklanma
*bel ve sırt agrısı
*kirpiklerde kıvrılma:) bu çok guzel
*kasıklarda sanki bilye var gibi bir his
canım ne oldu hamilemisin hiç yazmamışın off bende şüpeleniyorum yaa yazılanlarıda okudum aynı bendeki belirtiler bizde beklemiyoduk ama kazara bi kaç kere oldu 2 günde gecikti ama eminde olamıyorum test yapmak istiyorum korkuyorum aynı senin durumundayım sanki kendimi okadar alıştırmışımki negatif çıkarsa üzülürüm galiba bide düşünmüyoduk aslında ama böle olma ihtimali bile beni heycanlandırıyo off en iyisi 2 gün daha bekleyim senin sonucuda beklitorum canım
canım aynııı bende senindurumundayoım aynıııııııaynen bizde 2 yılın geçmesini beliyoduk bizimde taksitlerimiz varrrr ama seninde dediğin gibi aniden oldu işteee off çok heycanlıyım yaaa ama korkuyorum test yapmayaa okadar alıştırdımki deli gibi kaç gündür öyle ağır egzersizde yapmıyorummm :):):):) off valla eşimde diyo bi test yap yapma böle diye bak sonra üzülüceksin diyo ama bu gün alıcam canım karar verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?