hamilelik ve uyku

Fairy18

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
283
543
103
Merhaba arkadaşlar,

Ben 8+7 haftalık hamileyim. Aynı zamanda çalışıyorum fakat bu aralar çok zorluk çekiyorum. aşırı mide bulantım için doktordan ilaç aldım bu da bende aşırı uyku hali yaptı iş yerinde çok fazla zorlanıyorum diyebilirim. Bu konuya nasıl bir çözüm bulabilirim sürekli sersem gibiyim uyumak yatmak istiyorum tabiki böyle bir imkanım yok işten ayrılma gibi bir şansımda yok eşimin işleri de pek yolunda değil. tecrübeli arkadaşlardan yardım rica ediyorum ne yapmalı?

Tatlim bulantin icin dogal olan farkli seylerden yararlanmaya calissan ilac yerine vallahi benim normaldede bisey kullanmadan uykum geliyordu ilk zamanlarda illa ki hapa baglama

Hamilelikte zaten uyku çok oluyor. Ben ilk 3 ay gözümü açamıyordum, ayakta uyuyordum.
Allah yardım etsin maalesef bir çözümü yok belki doktora sorarsanız bir şeyler söyleyebilir.

Çözümü yok canım. Mide bulantı ilacını da çok fazla içme bazı doktorlar önermiyor.

Ben hap falan kullanmamisken bile cok uyuyorum ve halsizim Allah yardmcin olsun canim

Katılıyorum ilk 3 ay ben de gozumu açamamıştım, buldugum yerde uyuyordum. Hapla alakalı değildir bence. Ben uyku durumunda çok zorlandım, öneri verecek durumda değilim yani:))

Katılıyorum ilk 3 ay ben de gozumu açamamıştım, buldugum yerde uyuyordum. Hapla alakalı değildir bence. Ben uyku durumunda çok zorlandım, öneri verecek durumda değilim yani:))
keşke bir caresi olsada yapsak ayakta uyuyorum bende :)

Surekli hareket halinde olmaniz lazim. Oturarak mi calisiyorsunuz? Arada bir yuruyun acilin.

Evet bencede bi cözümü yok bu uykunun..bende cok uyuyordum nasil uyudugumu bile anlamiyodum okafar tatli geliyoduki uyku kafami koydugum yerde kendimden geciyodum :) :) hatta herkes oglun olcak senin diyodu ilgisi varmi bilmiyorum ama gercekten oglum oldu ..
Hayirli olsun bebeginiz saglikla kucagina al..

çok teşekkür ederim banada herkes oğlun olacak diyor sağlıkla gelsin de inşallah

Canım o uyku problemi hepimizde var malesef. bende çalışıyorum fakat odada yanlızım o yüzden bazen sandalyede güzelce uyuyorum. arada mescide gidiyorum. ama tabi senin iş şartların nasıl bilemiyorum. bende şuan 8+3 oldum. benimde bulantılarım oluyor en çok korktuğum iş yerinde tutması. ben ilaç almadım. sabahları kusuyorum bu aralar. birde mideyı boş bırakmaya gelmiyor onu anladım. zorla yıyorum bişeyler. .. inşallah bu sıkıntılar bir aya geçer.. hep öyle diyorlar az daha sabır.

Merhaba canım.. Benimde mide bulantım çok az fakat uykum çok çok fazla var.. İlacın etkisi değildir yani seninkide büyük ihtimalle.. Doktoruma sordum,3 ay dolunca azalmaya başlayacak şimdi çok normal dedi..
Birde benim kardeşim Genetik mühendisliği okuyor, anne karnındaki bebeği mide bulantısı hapları çok etkiliyormuş. Hatta sakatlığa kadar yol açabiliyor abla kesinlikle içme dediği için ben kullanmıyorum.. Temiz hava herşeye iyi geliyor. Umarım en kısa zamanda uyku ve bulantılarımız gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…