Merhaba, ben gecen sene Haziran ayinda evlendim. 2 ay sonra yine bel fitigimdan kaynakli sandigim korkunc agrilar basladi vucudumda. Romotoloji den kotu haber geldi. Ankilozan spondiliit... Yeni evliydim, cok mutluydum ama hayatim bir cikmaza girmisti. Uzun sure tedavi gordum. Agrilardan psikolojim alt ust olmus ve depresyon tedavisine de baslanmisti. Gunde 10 tane ilac iciyordum. Velhasil 6 ay sonra ilaclari komple biraktim . Cocuk istedim. Onun gucuyle daha kolay savasirim diye. Tabi asil evlat sahibi olmak yillardir tek istegimdi. (33 yasindayim.) Simdi 8 bucuk haftalik hamileyim. Gecen hafta yavas yavas topuk agrilarim basladi. Ankilozan yapiyor bu agriyi, onceden de oldu. 1 hafta ilac icmeden ( doktorum artril verdi) gecirmeye calistim agriyi yatarak. Daha da artti agrim. Dun ortopediye gittim ve aşil tendonu iltihabi 2 ayakta dedi. Muscoril, sprey ve parol verdi. Belki kortizon yaparim gecmezse ve alciya alirim dedi. Mr da cekilecek. Bebege zararindan cok korkuyorum hepsinin ve asil dayanilmaz agrilarim ve sinir krizlerim oluyor. Agri bazen ölsemde kurtulsan dedirtiyor. ( Allah korusun!) benim gibi hamilelikte cok zor durumda kalan varmi? Cok ama cok kotuyum. Yardim edin....