Hamilelik ve mide ağrısı :(

ismihazan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
1.082
2.788
133
Merhaba, 14 haftalık gebeyim. Gebeliğimin 5incş haftasından bu yana şiddetli mide ağrım var famodin diye bir ilaç kullanıyorum,geceleri rahatım fakat gün içinde sürekli geçmeyen bir mide ağrım var, arada bir şiddetli yanmaya dönüyor ana genel olarak ağrı. Özellikle istifra ettiğim zaman sonrasında ne yersem yiyim mide ağrım 10’a katlıyor ve şimdiye kadar çok nadir bulandığım için istifra ettim. Hep mide ağrısından dolayı istifra ediyorum yani ağrı şiddetlenince anında her şeyi çıkarttırıyor. Bu durumu yaşayan, yaşayıp çözüm bulan birileri yazsın lütfen, iyileşmeye dair umudumu kaybettim artık iyi olabilmek istiyorum

Merhaba bu sorun bende de var famodini kullanabilirsin dedi mi doktor bende bu hafta gideceğim ve mide koruyucu isteyeceğim doktordan dayanamıyorum artık. Gaviscon verdi ama hiç faydası olmuyor.

Ben de de olmştu ben az ve sık yemek yedim , gaviscon kullundım ve çok şiddetli olduğu zmn sadece iki yudum soğuk şekersiz süt içtim . doğumdan sonrada ara ara oluyor artık patates rendeleyip aç karnına bi hafta suyunu içiyorum daha uzun süreli etkisi oluyor

ben de gaviscon hiç fayda etmiyor 5-6 şişe içmişimdir. Sütünde bir faydası olması açıkçası. Bir tek famodin içtim bugün iyiyim. Umarım bebeklerime bir zararı olmaz. İkiz gebelik benimki onun için daha ağır geçiyor sanırım.

Merhaba bu sorun bende de var famodini kullanabilirsin dedi mi doktor bende bu hafta gideceğim ve mide koruyucu isteyeceğim doktordan dayanamıyorum artık. Gaviscon verdi ama hiç faydası olmuyor.
Famodini doktor yazdı canım. Neredeyse 2 aya yakın kullandım. Tam 16ıncı haftaya girdim ve mide ağrılarım çok çok azaldı. Ben de daha fazla içmemek ve hapa bağlı kalmamak adına bıraktım ilacı. Şimdi ara ara ağrı oluyor, onu da artık kabullendim böyle devam edecek sanırım. Yanma olduğu zaman da renni içiyorum şurup olanını. Bir nebze rahatlatıyor

Şiddetli ağrım olduğu dönem az ve sık yemek de iki yudum süt de ve daha bir çok denediğim yöntem işe yaramadı bende. ADInı zikrettğim ilaç da tam iyileşme sağlamadı açıkçası, biraz olsun rahatlattı diyebilirim sadece. Patates suyunu ben de duydum ama denemeye cesaret edemedim nedendir bilmem. Uzun süreli etki derken gün içinde uzun süreli mi yoksa bir kaç günlük etkisi oluyor mu

Doktor mu yazdı ilacı canım. Bir de kaç haftalık gebesin ?

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum,belimde ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri vaAcaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

Canim bu migde ağrısı bende de var malesef bende henüz çözüm bulamadım arkadaşın dediği gibi az az saat başı falan yiyorum yemekleri gece çok bastırıyor onun içinde ballı süt içiyorum rahat uyuyorum ilaç kullanmadım hiç bu şekilde idare ediyorum benimde ikiz migde agrisinin yanında bulantı ve kusmalarim da var benim biraz zor bir süreç bizim için ikiz gebeloklerde böyle şeyler normal diyorlar ama bilemedim ilik ballı süt onerebikiyorum sadece bebekler içinde oldukça faydaliymis bana iyi geliyor gun icinde de içiyorum rahatlatıyor yürüyüş de yapıyorum gaz olursa çıksın diye böyle yani

Adetten 10 15 gün önceki lekelenmeler yumurtlama dönemi icin olabilir canim ama belirtilerde benziyor ama adet zamanını bekle bu kaşık ağrıLarı devam eder ve adet olmassan belki diyebiliriz şu an çok erken

Ben süt içemiyorum süt benim mideme daha çok dokunuyor zaten reflü vardı bende şimdi daha da kötü oldu. Mide bulantılarım 10. haftada geçti çok şükür benim ama o zamana kadar bulantılardan hep hastahanede geçirdim. Şimdi sadce mide sorunum var. Yürüyüşte yapıyorum ama faydası olmuyor. Bugün tekrar doktora gideceğim bakalım ne diyecek. Ben 21. haftadayım şu an ara ara kaburga ağrım oluyor. Bir bebek orada çünkü sürekli baskı yapıyor. Sende var mı canım ağrı kaç haftalık hamilesin?

Doktor mu yazdı ilacı canım. Bir de kaç haftalık gebesin ?
Gavisconu doktor verdi ama hiç faydası olmuyor. Anlık rahatlatıyor sadece. Ben 21. haftadayım ama midemde şişlik devam ediyor. Onun dışında rahat geçiriyorum çok şükr. Tatile gitmek istiyorum bakalım doktorla konuşacağım. Çoğul gebeliklerde de herşey yolundaysa izin verirler herhalde tatile dimi?

Henüz dayanilmicak bir ağrım yok 10 cü haftadayim bulantı ve migde ağrısı dışında sırt ağrısı başladı ama çok değil onun dışında ıyim

Henüz dayanilmicak bir ağrım yok 10 cü haftadayim bulantı ve migde ağrısı dışında sırt ağrısı başladı ama çok değil onun dışında ıyim
Bulantı olmasında gerisine dayanılıyor her türlü ben o bulantılardan çok çektim ama 10. haftada geçti benim inşallah seninde çok sürmez canım. sırt ağrısı bende de başldı kilo aldıkçada artacak sanırım. bir de ben çalışıyorum bütün gün sandalyede oturmaktanda oluyor. Bir an önce izne çıkabilsem diye bekliyorum.

Aynı durumdayız diyebilirim allah kolaylıklar versin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…