- 16 Mart 2020
- 28
- 9
- 27
- Konu Sahibi Oykumkrknn0
Selam arkadaşlar ben bu gün canım istedi kokoreç yedim hamilelikte sakincaliymis şimdi gördüm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi kereden birşey olmaz canınız istemiş yemişsiniz ama tekrarı olmasın parazit yaparmış çocuğa, sigara içen var canı istedi diye ondan da zararlı değildir herhalde 1 kerecik kokoreç aşerip yemek.Sağlıklı besleniyorum lakin canım çekti bir kere birşey olmaz dimi ne yapayım bilmiyorum simdi
Bilakis.Bi kereden birşey olmaz canınız istemiş yemişsiniz ama tekrarı olmasın parazit yaparmış çocuğa, sigara içen var canı istedi diye ondan da zararlı değildir herhalde 1 kerecik kokoreç aşerip yemek.
Bende iki üç kez yemiştim gebeliğimdeSelam arkadaşlar ben bu gün canım istedi kokoreç yedim hamilelikte sakincaliymis şimdi gördüm.
Kız benim canım bumbar çekti bende yemedim doğurduktan bir kaç ay sonra yiyicem diye diledim adamış gibi hamilelikten sonra yedim 4 ay kadar sonra ama yazık kız bir kerecik yemiş dayanamadı zahar gitmeyin üstüneBilakis.
Sigara ve kokoreç aynı kefeye konamaz, konmamalı da.
Kokoreçte bulunabilecek bir bakteri bebeğe geçebilir, sizi zehirleyebilir, düşükle sonuçlanabilir.
Her türlü zehirlenme tehlikelidir ama burada bakteri söz konusu.
Ben ki delirdim kokoreç diye yiyemedim ağladım, off gene canım çekti
Eheheheh o zaman bir şey olmaz.Su an çok üzüldüm
Pisikolojik karnıma ağrı girdi
Birşey olmasın daha 1 aylık bir daha asla yemem ki
O sizin depolarınızdan beslenecek bayağı uzun süre.Bu akşam yediğimi almaz dimi gerçekten çünkü daha yeni dört haftalık ...