Hamilelik ve kist

Periyyy

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2024
72
7
6
30
Merhaba, 35 haftalık hamileyim.
Bundan 1 hafta önce sol tarafımda ağrı oluştu. Doktora gittim 8 cm kist dedi. Hem doğum yaklaşıyor hem kistten dolayı aşırı ağrım var. Bu şekilde olanlar var mı?
Kist olup normal doğum yapanlar

Valla seninkiyle aynı durum mu bilmiyorum ama bende de kist varmış sol tarafımda ilk hamile kaldığımda aşırı ağrım vardı doktorum kistten dolayı olduğunu ama bebeğe yada bana bir zararı olmayacağını zaten şuan da müdahale de edemeyeceğini söylemişti bende 33. Haftaligim kist bir sorun çıkartmıyor ama benim ağrım ilk zamanlarda oluyordu şuan ağrım yok

Çok geçmiş olsun.
Şu an kistiniz kaç cm ve nerde duruyor tam olarak.
Sol tarafta ve böbreğin altında benimki. Bebek büyüdükçe rahim oraya kayiyormuş

Benim bu kistimi kimse fark etmemiş. Geçen hafta ağrı olunca yeni anladılar 8 cm kist olduğunu

Çok geçmiş olsun.
Şu an kistiniz kaç cm ve nerde duruyor tam olarak.
Sol tarafta ve böbreğin altında benimki. Bebek büyüdükçe rahim oraya kayiyormuş
Bir daha hiç sormadım doktora oda bisi demedi hatta 3 tane varmış o zaman öyle demişti sol yunartaligimda olduğunu soylemisti ama gebelik ilerledikçe ağrım tamamen geçti bende bir daha sormadım

Benim bu kistimi kimse fark etmemiş. Geçen hafta ağrı olunca yeni anladılar 8 cm kist olduğunu
Benimkini de fark etmemişti hiçbir doktor ben gebe kalmadan önce kontrol olsun diye başka bir kadın dogumcuya gitmiştim gebe kalmak istiyorum herhangi bir sorun vs. Var mı diye hiçbir sorun yok deyip göndermişti. Normalde erken fark edilse önce kist alınıyor sonra hamile kalabilirsin deniyordu benim bir arkadaşımda öyle olmuştu ama gittiğim doktor kisti fark etmedi. Sonra hamile kalıp başka bir doktora gidince üstüne bir de sol tarafımda ciddi bir ağrım olunca kistin olduğunu öğrendim ama dediğim gibi gebelik haftam ilerledikçe ağrı da bitti, doktorum da öyle demişti zaten sonrasında da bebek büyüdükçe başka başka şeyler çıktıkça kisti unuttum gitti

Benimkide sağ olsunlar kisti hiç kimse fark etmemişler. Taki şimdi 8 cm olana kadar. O da ben dedim ağrı var diye.
Başka ne gibi sorunlar ciktiki sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…