- 20 Temmuz 2018
- 669
- 328
- 18
- 30
- Konu Sahibi annemiolcamben
yapmadim işte ah çoookk pismanimKeşke bekarken lazer epilasyon yaptirsaydiniz kesin çözüm, hamileliklerimde rahat ettim ben, sizde jilet yapın geçin ağda hamilelikte zor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yapmadim işte ah çoookk pismanimKeşke bekarken lazer epilasyon yaptirsaydiniz kesin çözüm, hamileliklerimde rahat ettim ben, sizde jilet yapın geçin ağda hamilelikte zor
helal olsun valla bu tutumu sizi de rahatlatiyodur eminimAyni sorun bende de varr cok bakimli biriyim normalde ama hamilelikten tembellik de aldi basini gitti burda en buyuk destegi esim veriyor cok afedersiniz dusta bile yardim ediyor sorunlu bir hamilelik gecirdigim icin herseyime kosuyor bni yikar yrmege yardim eder evi toparlar kil sorunu da hic yapmaz normalde hic sevmez elinden geldigi gibi ona da yardim etmeye calisiyor garibim
gebelik sonrasi ilk isim olacak diyebilirim.illallah ettim bu tüylerlenBen lazere gitmiştim epilasyon sorunu yaşamadım hiç. Gebelik sonrası tavsiye edebilirim
valla ben de merak ediyorum ne yalan söylim :)Bayağı bir üşengeçsiniz ne diyeyim...
Çocuk olunca ne yapacaksınız merak ettim.
Hele kıl tüy meselesi ile hamileliğin ne alakası var?
2 hamilelik yaşadım üst üste, daha öncesinde lazer yaptırdığım için rahattı ama hormonlardan yarıya yakını geri çıktı.
Onu da hallettim yani.
Hastanede doğumumun başladığını öğrenen ben, hemşireden 10 dk izin isteyip duşa girip yine her yerimi temizlemiştim.
Hadi ben anartıyım ama, sizlerinki de biraz fazla değil mi?
İnsan hamile diye kendini salar mı canım?
Hele ki en temel şeylerde...
ben acikcasi evlilik hayatimin seyrini dogumdan daha cok dusunuyorum belki de benimki yanlis.tamam doguma da orman gibi gidemezsin ama ille de cillop gibi olmaya gerek yok bence.ha sonrasindaki rahatlik icin dusunuyosaniz o ayri ama doktordan falan bu konuda cekinmiyorum sanirim kuaföre acmaktan alistimbende de bu sorun var ya kendim alırken çok zorlanıyorum of birde doğuma hazırlıksız yakalanma fikri beni benden alıyor... tüylerle doğuma girmek mi kabus gibi geliyor... ayak tırnaklarımı bile kesemeyecek hale geldim şimdiden... kuaföre mi gitsem diye düşündüm bugün ama yapamadım yarın ayna karşısında kendim deneyeceğim bacaklarımıda anneme emanet etmeyi planlıyorum ama özel bölgeyi kendim halledicem... biraz ağda biraz jilet artık ne olursa... doğuma hazırlıksız yakalanırsam ne olur? hastanede bunu halledebiliyorlar mI? aklım en çok ona takılıyor... şu venüsün bikini bölgesi için olan jiletlerinden alıyım atıyım çantama ne olur ne olmaz diye düşündüm bugün.
kiz bari jiletle biraz kabasini alabilseydin.kötü olmuşYoo vallah ... ama utancimdan esimi dogumhanede istememisdim killardan dolayi. Hamileligimin son döneminde pupp sendromuna yakalandim her yerim kasinmaktan yara bere kan icindeyi bacak aram dahil ... o yüzden jilet vuramadim. yo vallah hic birsey yapmadilar. Ki almanyada zaten jilet vurmaz cogu makasla kisaltirlar sadeceonypzdwn tuhaf karsilamadi ebeler
![]()
o da kimyasal icerdiginden dolayi zararliymis canim haftada bir kullandigimi dusunemiyorumTüy dökücü krem kullanaanız hamiş bayanlar, hem kimseye muhtaç olmazsınız hemde kendimizi doğramazsınız
bu killar adami temmuz ayinda üşütür kız sen de haklisin ne diyeyimvalla benim bu kadar fikir vermem tecrubeden olsa gerek doguma daha varken iki gunde bir aliyordum bikini bolgemi hafif sanci baslaynca daha erken diye yarim yamalak aldim koltuk altlarimda kisaydi uzayinca alacaktim dogum yok diye oraya dokunmadim ve sonuc vahim oldu bir baktim ben anadan dogma basimda ben yasta kız erkek stajer dolu
sezeryn oldum koltk altlarım gozukmesin diye usuyorum ortun ustumu diye sacmalıyordum
o yuzden gene o duruma dusmekten korkuyorum valla
kız adamin bisey dedigi yok ama icinde ne fırtınalar kopuyo kimbilirEşiniz ayip ediyor bende kisa da olsa hamilelik yaşadım ve kendimi biraktim halsizdim killi tüylü gezdim asla ama asla bisey demedi asla da demez. Agda bana göre değil valla benim canım çok tatlı çok yanıyor canim. Kafana takma yada istersen jiletle hallet :) sıkma canını
Hic sorma bacım o yuzden tırsıyorum killı tuylu gezmeye ne olur ne olmazbu adami temmuz ayinda üşütür kız sen de haklisin ne diyeyimkötü olmuş
![]()
üşümek de iyi gelmiş aklına vallaHic sorma bacım o yuzden tırsıyorum killı tuylu gezmeye ne olur ne olmaz![]()
Ayy onu hic sorma en son iyce sacmalayacaktım iste tuylerim kısa uzaynca alicam fln diye basimda beni konusturan dr da erkektiüşümek de iyi gelmiş aklına valladogum stresi ikiye katlanir heralde o an
![]()
mahcup olmuş açıklama yapıyo bide doktoraAyy onu hic sorma en son iyce sacmalayacaktım iste tuylerim kısa uzaynca alicam fln diye basimda beni konusturan dr da erkektisus dedim sus battın zaten batıcan kadar
![]()
O daha sonra gelisti bende amann be dedim bidaha nerden tanıyacaklar beni dedimmahcup olmuş açıklama yapıyo bide doktorakız dogurmana baksaydın ya travma gibi resmen
![]()
aynen öyle canim zaten cocugu cikarticam diye yuzune bile bakmiyolardir bence dogru duzgunO daha sonra gelisti bende amann be dedim bidaha nerden tanıyacaklar beni dedim![]()
Hayatımda ağda yaptırmadım, canım tatlıdır öyle söyleyeyim.valla ben de merak ediyorum ne yalan söylim :)
kendimi salmadim canim bak simdi paspal sayilmam hergun esim evde olsun olmasin dus alirim.ki bu bence bakimdan bile sayilmaz.onun disinda sacim basim derli topludur ustum basim hic kokmaz kaldi ki hamilelikte koku hassasiyetime ragmen.derdim zaten tüy alamamak üsenmek degil alsam jiletle aliyorum.ama ben agda yapip uzun sure kurtulmak istiyorum ondan da cok korkuyorum canim yaniyo diye.sizin acı eşiginiz farkliysa boyle düşünmenizi anlayabilirim
beni iyice korkuttunuz yahu :) bakin tekrar soyliyim ben üşenip erinmiyorum alsam jiletle de alirim ben agdayla en azindan bir sure rahat etmek istiyorum.ama canim yaniyo.çok yaniyo yani.cok kasiliyorum bunun bebege zarar vermesinden korkuyorum.mesele bu.yoksa ben hamileyim bana hersey mübah gibi bi durum yok.eger oyle olsa bunu dert edip konu acmazdimHayatımda ağda yaptırmadım, canım tatlıdır öyle söyleyeyim.
Ama bu geçici bir süreç en güzelini yapıyorsunuz jilet ile, temizlik bir kere.
Birkaç ay idare edilebilir, göbekten alamayan arkadaşlara duşa küçük ayaklı kaş falan alınan aynalardan koyup, o şekilde temizlik yapmasını öneririm.
Tabi ki beden, ağız temizliği zorunlu olarak Allah güçten kuvvetten düşürmedikçe, sağlık elden gitmediği sürece yapılmalı hatta lafı bile edilmemeli.
Sıkıntılı gebelikler vardır, anlarım ama her şey normal seyderen bir durumda bahane olamaz durum.
Ben kalkıp demiyorum ki ojeler sürünün makyajlar yapın ama size de kişisel demiş olmayayım yanlış anlamayın.
2 yaşında ve 9 aylık bebekleri olan bir kadın olarak, kişisel temizliğin kıl tüy işlerine bu durumun bahane olamayacağını düşünüyorum.
Bazı üyeler yazmış, ağzım açık okudum.
Erkek kadın farketmez ki, ne o öyle orman gibi görüntü?
Bence şuanki boş zamanlarınızın tadını kendinize yatırım yaparak çıkarın, sonra 5 dk duş alabilmek için tüm gün programlama yapmanız gerekecek.
Kimyasallardan kaçmak için kozmetik kullanmayan arkadaşlar, bebeklerine aldıkları vücut losyonları ile ciltlerini nemlendirebilirler.
Aynı şekilde ayakları yağlı ve limonlu suda bekletmek yumuşatır, ödemi alır.
Saçlarına çeşitli yağlardan bakım yapabilirler.
İnanın sonra saç taramaya fırsat olmayacak, hamilelik işin balayı kısmı.
Şimdi ipin ucu koparsa sonra toparlamak çok zor.
Yukarıdaki yorumda belirttim araya kaynadı herhalde.beni iyice korkuttunuz yahu :) bakin tekrar soyliyim ben üşenip erinmiyorum alsam jiletle de alirim ben agdayla en azindan bir sure rahat etmek istiyorum.ama canim yaniyo.çok yaniyo yani.cok kasiliyorum bunun bebege zarar vermesinden korkuyorum.mesele bu.yoksa ben hamileyim bana hersey mübah gibi bi durum yok.eger oyle olsa bunu dert edip konu acmazdim
Allah evlatlarinizi size bagislasin :)
ben yanlis anlamisim o zaman kusura bakmayin :) valla benim anladigim hamile olanin da olmayanin da sorunu kil tüy.en güzeli aslinda lazer.bakalim simdi de bunu dusunmeye basladim..Yukarıdaki yorumda belirttim araya kaynadı herhalde.
Ben sizin konunuzda diğer yazan üyelere genel olarak hitap ettim, yoksa ağda durumu hamilelikte oldukça can yakan bir eylem, haklısınız.
En basiti jilet, onu bile kullanmayan üyeleri okuyunca genel olarak yazmak istedim sizin neslinizde.
Yoksa siz zaten gerekeni yapıyorsunuz.
Ben bir tek şey yapıyordum bu hazır ağda bantlarından alıp, 3 cm şeritler halinde kesip deniyordum.
Göbeğim falan tüylenmişti, yine ağda bantlarından aldım.
Ayrıca korkmanıza şöyle gerek yok, panik bir insan değilseniz doğum hemen başlamıyor.
Su gelebilir, sancılar oluşabilir.
Daha doğumun başında sancılar da hafif olduğu için gayet bamyoya girip, temizlenip hatta bir de süslenip doğuma gidebilirsiniz.
Böyle bir zaman dilimi fazlaca var.
O filmlerde gördüğümüz, doğum yapanların anlattığı kötü görünen hikayeler doğumdan en fazla 1 saat önceye ait.
Hele ilk doğum en erken 5 6 saatte oluyor zaten.
İlk doğumumda aynen böyle yaptım duşumu aldıö, süslendim saç makyaj falan öyle gittim, ikincide başka bir şeyden hastanedeyken öğrendim ve doğum çantamda jilet vardı, hemen duşa girip temizlendim yine.
Allah herkesin evladını ailelerine bağışlasın inşallah, hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum.