hamilelik ve kabızlık

jezabel20

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2012
12
0
16
Ankara
3 gündür çok fena kabızlık çekiyorum... ılık su kuru kayısı incir hiç birşey fayda etmiyorum.. gaz sancısı da oluyor.. bu konuda bilgi verebilir misiniz?

canım ben de çok çektim hala oluyo arada..doktorum bitkisel bir şurup verdi sabah akşam iç dedi ama 1 kere içsem bile 1 saate halloldu :) ne denediysem olmamıştı tavsiye ediyorum o yüzden istersen msj atarım ismini

hangi haftadan itibaren kabızlık şikayetleri başladı arkadaşlar.bende bir de hemoroit var.aynı sorunu yaşıyorum ama hamilemiyim bilmiyorum.bekliyorum hala.

bende aynı sorunu çektim gaz kısmen devam ediyor ama kabızlıkla su içme yürüyüş yaparak baş ettim birde beyaz ekmek değilde kepekli ekmek ve lifli gıdalar yeşillk vs. faydalı geçmiş olsun

benim ilk haftalar gaz sancısı oluyordu folik asitten olduğunu düşünüyorduk.. folik asit bitince pek olmuyordu ama 15.haftadan sonra kabız olmaya başladım ılık su, kuru kayısı idare ediyordum. bu sefer çok fenaydı en son dayanamadım sancılardan doktorumla görüştüm bi tane barsak çözeltisi verdi zararlı değilmiş ondan içtim bir iki gün içinde normale döndüm çok şükür :) artık ihmal etmeden her sabah ılık su, kuru kayısı devam edeceğim :)

canım ben de çok çektim hala oluyo arada..doktorum bitkisel bir şurup verdi sabah akşam iç dedi ama 1 kere içsem bile 1 saate halloldu :) ne denediysem olmamıştı tavsiye ediyorum o yüzden istersen msj atarım ismini
merhaba canım.ben de 2 yıldan fazla oldu kabızlığım.en son gittiğim doktor bazı karın hareketleriyle derdime çare oldu.tam duzeldim diyordum.hamilelikle daha kötü oldum.bitkisel ilaç demişsin.adını bana yazar mısın???

arkadaşlar lütfen yardım edin bana....bilgisi olan cevap yazabilir mi??denemediğim hiç bişey kalmadı.kepekli yoğurt,kayısı,zeytinyağı....

kefir içmeyi deyin, bağırsak problemlerine birebir gelir, birde bana yulaf ezmesi çok iyi gelir, kuru meyveli müsli yediğim zamanlarda her zaman daha kolay wc ye çıkarım, geçmiş olsun.

kefir içmeyi deyin, bağırsak problemlerine birebir gelir, birde bana yulaf ezmesi çok iyi gelir, kuru meyveli müsli yediğim zamanlarda her zaman daha kolay wc ye çıkarım, geçmiş olsun.
teşekkürler canım...kuru meyveli müsliyi kendimizmi hazırlıyoruz yoksa marketlerde bulabilir miyiz?kefiri hiç içememiştim ama tekrar deneyeceği.artık wcde ağlıyorummmmm.rabbim herkesin şifasını versin.

offf çok zor gerçekten, ben doğumdan sonra yaşamıştım neler hissettiğini çok iyi biliyorum, marketler de bulunur ama ben evde kendim yapıyorum, 3 çorba kaşığı kadar yulaf ezmesi, kuru erik, kuru kayısı, kuru incir biraz kuru üzüm, birazda süt oldu bitti, geçmişler olsun umarım sende de işe yarar

3 gündür çok fena kabızlık çekiyorum... ılık su kuru kayısı incir hiç birşey fayda etmiyorum.. gaz sancısı da oluyor.. bu konuda bilgi verebilir misiniz?
Tatlim cogu hamile yasamistir bu sorunu...
Ok sukur ben hic yasamadim...
Ben hergun 2 adet gun kurusu kayisi ile bir adet muz yerdim...
Yengemde kabiz olmustu dediklerimden oda yediginde faydasini gormustu aklinda bulunsun ♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…