canım sıvıyağını ılık suyun içine koy iç biraz kötü ama işe yarayacaktır.
canım ben de çok çektim hala oluyo arada..doktorum bitkisel bir şurup verdi sabah akşam iç dedi ama 1 kere içsem bile 1 saate halloldu :) ne denediysem olmamıştı tavsiye ediyorum o yüzden istersen msj atarım ismini[/QUOT
çok teşekkür ederim.. hep olacak diye korkuyorumbenim arada oluyordu ama bu sefer çok fena.. ben ilacın ismini alayım sonra ihtiyaç olduğunda da kullanırım
merhaba canım.ben de 2 yıldan fazla oldu kabızlığım.en son gittiğim doktor bazı karın hareketleriyle derdime çare oldu.tam duzeldim diyordum.hamilelikle daha kötü oldum.bitkisel ilaç demişsin.adını bana yazar mısın???canım ben de çok çektim hala oluyo arada..doktorum bitkisel bir şurup verdi sabah akşam iç dedi ama 1 kere içsem bile 1 saate halloldu :) ne denediysem olmamıştı tavsiye ediyorum o yüzden istersen msj atarım ismini
arkadaşlar lütfen yardım edin bana....bilgisi olan cevap yazabilir mi??denemediğim hiç bişey kalmadı.kepekli yoğurt,kayısı,zeytinyağı....merhaba canım.ben de 2 yıldan fazla oldu kabızlığım.en son gittiğim doktor bazı karın hareketleriyle derdime çare oldu.tam duzeldim diyordum.hamilelikle daha kötü oldum.bitkisel ilaç demişsin.adını bana yazar mısın???
teşekkürler canım...kuru meyveli müsliyi kendimizmi hazırlıyoruz yoksa marketlerde bulabilir miyiz?kefiri hiç içememiştim ama tekrar deneyeceği.artık wcde ağlıyorummmmm.rabbim herkesin şifasını versin.kefir içmeyi deyin, bağırsak problemlerine birebir gelir, birde bana yulaf ezmesi çok iyi gelir, kuru meyveli müsli yediğim zamanlarda her zaman daha kolay wc ye çıkarım, geçmiş olsun.
Tatlim cogu hamile yasamistir bu sorunu...3 gündür çok fena kabızlık çekiyorum... ılık su kuru kayısı incir hiç birşey fayda etmiyorum.. gaz sancısı da oluyor.. bu konuda bilgi verebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?