Hamilelik ve geçmeyen iç sıkıntısı yardım edin

username777

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2023
21
12
22
Merhaba kızlar lütfen birileri bana moral olsun. Ben şuan 5 haftalık hamileyim. 3 yıldır hasretindeydim ama öğrendiğim günden bu yana çok kötü geçiyor hamileliğime sevinemez oldum akşamları içime öyle kötü bir sıkıntı giriyor ki, sanki kalbim çatlayacak gibi oluyorum yerimde duramiyorum. Sabahları ve geceleri iyi oluyorum ama akşam saat 5-8 arası çook kötü hiss ediyorum anlatamıyorum nasıl bir hiss olduğunu sanki böyle kötü birşey olur ya insanin canı sıkılır durduk yerde öyle oluyorum kötü birşey olmamasına rağmen. Bundan önceki hamileliğim hematoma yüzünden sonlandı 2 ay sonra yine hamile kaldım o hamileliğimdede aynı böyle oluyordum ama akşamları az oluyordu bu derecede değil. Lütfen benim gibi olan biri varsa yardım etsin bu ne zaman geçecek lütfen yazın

Öncelikle başınız sağolsun.Rahat olmaya çalışın iyi düşünün bende 32 gün önce 6 aylık bebeğini erken doğum yaptım acım hiç dinmiyor ama hayat devam ediyor.Bol Bol dua edin inşallah sağlıkla kucağıniza alin.ozel olmayacaksa kaybınız küçükmüydü.Bende yeni bir hamilelik istiyorum Çarşamba günü doktor kontrolünü bekliyorum.Nasip olsun tekrardan inşallah

Kıyamam canım başınız sağ olsun Allah tez bir zamanda sana hayırlı evlat nasip etsin hamilelerin duası tez kabul olur derler bu guzel gecede sana en güzelini diliyorum. Hayır canım özel değil daha çok küçüktü 5 haftalıkdı kürtaj olmam gerekdi hematoma yüzünden. 2 ay geçti yeniden hamile kaldım ama iç sıkıntısı beni çok kötü ediyor.

Allah razı olsun amin amin inşallah yeni umutlar için Rabbimden hayırlısını diliyorum.Bundan önceki kaybım 7 haftalıkdi benimde arkasından 7 ay sonra hamile kalmıştım.melek annesi olacakmışım.Bebekler ufakda olsa büyümüş de olsalar anneleri hissederler hayal kur bebeğini kucağına aldığını kokladigini emzirdigini saclarini taradigini yanağını oksadigini belki sıkıntı anın bunlarla dağılır gider.Zamana çok takılma geçer gider sağlıkla kucağına almak için en güzelini en iyiisni yap iyi olun insallah

Ahh canım inşAllaaah inanıyorum sende tez bir zamanda seviniceksin sağ salim kucağına alıcaksın bebeğini. Biliyorum kolay değil ama hepsi geçicek herşey çok güzel olucak

Çok sağolun güzel dilekleriniz için Rabbim kalbinize ferahlık versin.Sağlıkla büyüyün insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…