Hamilelik ve Duygusallık

goncammm48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2017
1.263
999
73
Meerhaba arkadaşlar hamileyim ve aşırı duygusalm bambaşka bir insan oldum sanki kendimi tanıyamıyorum selam verseler ağlayacağım nerdeyse:( çok sulugöz oldum kafamı dağıtmak için neler yapabilirim? bu hafta kardeşim askere gidiyor ve ona çok düşkünüm uykularım kaçıyor her gün ağlıyorum

Allah hayırlısıyla gidip gelmek nasip etsin. benim daha yeni ama eskiden taş gibi olan ben yeşilçam filimlerine gülen ben şimdi ağlıyorum. garip bir duygu. İnşallah doğumdan sonra geçer.

Hem kardeşinizin askerliği hem de sizin hamileliğiniz hayırlı olsun inşallah.
Her ikisi de kolay geçer inşallah.

Kardeşinize ve bebeğinize sağ salim kavuşursunuz inşallah. Geçer elbet hamilelik böyle. Bebeğinize kıyafetler alıp onları tek tek yıkayabilirsiniz, ütüleyebilirsiniz kafanız dağılır belki

Hepsi bu hormonlardan:olamaz:Zamanı dolunca herşey normale döner bi aglayan bulunur yine siz hamile halinizle değil bebeğiniz yaninizda aglar kardeşiniz askerden gelir bu sefer mutluluktan ağlarsıniz:KK54:

Ben de inekli çikolata reklamlarında bile ağladığımı fark edince durumun vahametini kavradım. Ama geçecektir diye ümit ediyorum. :KK53:

Meerhaba arkadaşlar hamileyim ve aşırı duygusalm bambaşka bir insan oldum sanki kendimi tanıyamıyorum selam verseler ağlayacağım nerdeyse:( çok sulugöz oldum kafamı dağıtmak için neler yapabilirim? bu hafta kardeşim askere gidiyor ve ona çok düşkünüm uykularım kaçıyor her gün ağlıyorum
Ben de hamileyim 8+5 haftalık. Miyomum var ve şiddetli sancılarım var dışarı ciktigimd biriyle karşılaşıyorum nasılsın demeyi versin kimse gözlerimden birden şapır şapır düşüyor iyiyim derken . Şuan kendimden başkasını dusunebilecek durumda değilim açıkçası bi de iki çocuk düşünüyordum şimdi bu bi doğsun hayırlısıyla yeter . Tek kardeş olanlarda var insanın kardeşi olması güzel ama ben şuan sürekli artarak devam eden bu sancilara 7 ay daha nasıl dayanicam diye düşünüyorum.

Hamilelikte böyle şeyler normal ama maalesef geçmiyor. Doğumdan sonra da devam ediyor.
Söyle ki hayata bakış açısı değişiyor. Mesela ben insanlara daha da merhametli bakmaya başladım. Çünkü bir insan dünyaya kolay gelmiyor. O yüzden alışmaya çalış. Hoşgeldin anne dünyasına.

sizin yine aglamak icin gecerli bir sebebiniz varmis
ben milletin gulmek icin izledigi videolara bile hickira hickira agliyordum

Back
X