Hamilelik ve diş ağrısı

Hifaa

13.10.2015 :)
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2015
4.837
11.561
208
31
İyi geceler kizlar konuyu nereye açayım bilemedim 12 haftalık hamileyim dis ağrısı çekiyorum diş doktoru kanal tedavisi gerekir dedi ilaç verdi ama kadın doğum uzmanı ağrı kesici hariç ilaç kullanmama izin vermedi tedavi de uygulanmıyor malum nasıl kesebilirim ağrıyı doğal ağrı kesici yöntemleriniz varsa bana bı akıl verin lütfen daha gözüme vuruyor dişimin ağrısı yüzümün sol kısmı sızlıyor resmen :kızgın:

Kardeşim hamileliğinde kanal tedavisi oldu.doktorunun onayı ile.
Doktorum onay vermedi maalesef ilk 3 ay ve son 3 ayda yapılmıyor yanılmıyorsam geçtiğimiz hafta kontrole gittim izin vermedi dış doktoru konsültasyon istemişti

Doktorum onay vermedi maalesef ilk 3 ay ve son 3 ayda yapılmıyor yanılmıyorsam geçtiğimiz hafta kontrole gittim izin vermedi dış doktoru konsültasyon istemişti
Tedavi edilmeyen diş rahatsızlıklarının bebeğin sağlığını bile etkileyebileceğini söyledi doktoru(Allah korusun tabikide).16.haftasında tedavisini oldu şükür bebeğimiz sağlıklı.eğer dayanamayacak duruma gelirseniz aklınızda bulunsun.

İyi geceler kizlar konuyu nereye açayım bilemedim 12 haftalık hamileyim dis ağrısı çekiyorum diş doktoru kanal tedavisi gerekir dedi ilaç verdi ama kadın doğum uzmanı ağrı kesici hariç ilaç kullanmama izin vermedi tedavi de uygulanmıyor malum nasıl kesebilirim ağrıyı doğal ağrı kesici yöntemleriniz varsa bana bı akıl verin lütfen daha gözüme vuruyor dişimin ağrısı yüzümün sol kısmı sızlıyor resmen :kızgın:
Çok üzüldüm haline Allahım yardımcın olsun acını dindirsin. Belki 16. Haftada falan izin verir doktorun

Tedavi edilmeyen diş rahatsızlıklarının bebeğin sağlığını bile etkileyebileceğini söyledi doktoru(Allah korusun tabikide).16.haftasında tedavisini oldu şükür bebeğimiz sağlıklı.eğer dayanamayacak duruma gelirseniz aklınızda bulunsun.
Çok tesekkür ederim o haftalara ulasirsak inşallah izin verir doktor gercektan dayanılacak gibi değil

Çok geçmiş olsun. Buz koyun aralıklarla. Rahatlatacaktır.

Karanfil yağını da deneyebilirsin
Birde gece agiriyorsa yatarken biraz yüksek yastıkta yatın (bu ağrıyı azaltir)
Geçmiş olsun bu arada

Ben zamanında sarımsagi yarip bastirmistim iyi geldiydi gece ertesi günü gittim lafgopen verdi 2nci icisimde anca kendime gelmiştim dayanilmayacak bi agri Dr izin vererek yaptırmıştım 3 ay sonra si gebelik için izin vermisti

Back
X