Hamilelik ve cinsel ilişki

Gkcn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2007
1.720
14
merhaba arkadaşlar.canım sıkkın çünkü eşimle 1haftadır ilişkiye girmedik.sebep hamile olmam.3 senelik evliğim ve bu güne kadar hemen hemen hergün birlikte oluyorduk.yani bu düzene alışmış bi insanım.şimdi eşim tarafından reddedilmek zoruma gidiyor.neden istemiyorsun diye sordum.bebeğe bişey olacakmış gibi geliyor ve bu da zevk almamı engelliyor dedi.son haftalarda sakıncalı olduğunu duymuş bunu söylüyor.ben de cinsellikten soğumamızdan korkuyorum.lohusalık döneminde de (40 gün) ilişki olmayacak. hani erkekler rüya görür ya öyle olacak diye korkuyorum çünkü bi defa olmuştu ben adetliyken ve sinirlenmiştim aslında normal bişey ama ben yanında yatarken böyle olsun istemiyorum.umarım anlatabilmişimdir.yaa ne yapayım arkadaşlar bi fikir verin bana lütfen!!

sizin durumunuz biraz ters galiba...
benim tüm arkadaşlarım 36-38. haftada bıraktılar ilişkiyi...
kendi istekleriyle...eşleri istiyordu oysaki...
zaten doktorlarda pek onaylamıyor...
e lohusalık da 40 gün...
ve bu her doğum yapmaya hazırlanan kadın ve eşi için normal bir durumdur bence...
neden bukadar sıkıntı ettiniz ki...

erkeklerın bu tarz korkuları oluyor eslerı hamıleyken ozellıklede belırttıgın gıbı dogumun yaklastıgı son haftalarda..
bu cınsellıkten sogumanıza sebep olamaz ..benneyaptımki
zaten dogumdan sonra bır sure beraber olamayacaksanız bunun esın ıcın sorun olucaganı sanmıyorum..
gebelıgın verdıgı fazla hassas oldugunuz bır donemdesınız..
dogum sonrası hayatınız eskı duzenıne donecektır(cınsel anlamda)
bunu sorun etmene gerek yok hayatım..:teselli:
bence kafandan bunları atıp bebegını kucagına alacagın anı dusun..a.s.

Hamileliğin son ayındasınız galiba..
Ben tam bilmiyorum ama ilişkiye girmiyorlar insanlar son ayda diye duymuştum..

Biz Son Güne Kadar Girdik. çok şükür Geçi Bitti. Dokorum Girebilirsin Dedi Bi Sorun Yoktu. Ama Eşinin Istememesi Normal Sikma Canini. Lohusaliktta Neden Girilmiyo Onu Anlamadim. Biz Girdik. 1 Hafa Sonra

Biz Son Güne Kadar Girdik. çok şükür Geçi Bitti. Dokorum Girebilirsin Dedi Bi Sorun Yoktu. Ama Eşinin Istememesi Normal Sikma Canini. Lohusaliktta Neden Girilmiyo Onu Anlamadim. Biz Girdik. 1 Hafa Sonra

Tam emin olmamakla beraber hem günah hem de anne için sakıncalı diye biliyorum..
Arkadaşıma doktor doğumdan sonra 6 hafta yasaklamıştı,hiç bir sorunu olmadığı halde.
Tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir tabii:sm_confused:

tabiki herkesin sorunu onun icin önemlidir ama bence bu sorun degil ve bence sen abartıyorsun.
insan ilikişlerini sex bukadar baglaman ilginc bi düsünce ,insanlar hasta oluyor, insanlar sakat oluyor insanlar meslegi geregi ayrı yasıyor.
sex tatlı bir ayrıntıdır yasamda ne korku nede temel unsurdur. ilginc bu yaklasım seni cok yıprtır.

nasıl yaa ben anlamadım :uhm:
eşi rüya görmüşse gece
sabah kocanın gözünün içine bakıncamı anlaşılıo rüyasında ne yaptığıCADIARZU
hanım dün gece rüyamdaa ooooo neler olduuu neler dieee anlatmaz herhalde
çoook cahilim ben bu konularda

takma kafana normal bunlar hamilelikde
korkuorlar
ya hamile kadin ister ya kocasi istemez bu bole devam eder
normale donecektir cinsel hayatin dogumdan sonra

canını sıktığın şeye bak Allah bebeğini sağ salim doğurmana yardımcı olsun hayırlı ömürlü bir bebeğin olsun inşallah bence hamilileliğin tadını çıkarmalısın
ne güzelki duyarlı bir eşin var seni istemediğinden değilki kendin söylüyorsun hergün ilişki yaşıyorduk diye sana ve bebeğe bir şey olmasın diye dikkat ediyor eşin bunu her erkek düşünmez bence
sorununa gelince ben tecrübeli değilim tabiki ama eşler arasındaki tek paylaşım cinsel birleşme değildir madem kendi kendine rahatlamasını istemiyorsun ona sen yardımcı ol bu hamilelik döneminde tensel temas kesinlikle kesilmemeli diyor uzmanlar ne bileyim ona sımsıkı sarılıp yatmak bile ikinizinde çok hoşuna gitmeli nesse çok uzattım yani ortada bir sorun yok arkadaşların da dediği gibi sanırım hamilelik seni hassaslaştırmış
a.s.:1hug:

kafana takmana hiç gerek yok benim eşimde son aylarda bana aynısını yaptı hatta onu baska yontemle yakaladım ve agladım aslında bebgı dusunuolar, merak etme gecer... 2.hamılelıgımde hiç acımdıvalla :)

nasıl yaa ben anlamadım :uhm:
eşi rüya görmüşse gece
sabah kocanın gözünün içine bakıncamı anlaşılıo rüyasında ne yaptığıCADIARZU
hanım dün gece rüyamdaa ooooo neler olduuu neler dieee anlatmaz herhalde
çoook cahilim ben bu konularda

fizyolojik etkenler sebei ile anlaşılır canım... o rüyalar sadece görülüp bitmiyor gerçek hissi veriyormuş...
ama ben bu konuda hiçte takıntılı değilim olabilir bu onun isteği doğrultusunda olan birşey değil rüya sonuçta değil mi? buna mani olamaz ve eş tarfındanda anlaşılabilir bir durumdur..tatlicadiarzu
canım sana gelince arkadaşlar yazmışlar zaten kendini heba edecek bir şey yok ne güzel adam senin ve bebeğinizin sağlığını düşünüyor o şimdi bebek heyecanı ile uçuyordur aklına bile gelmez...:teytey:

dogum yaklastıgında gırmek sanırım tehlıkelı bende duydum
ama tatlım bebısını kucagına alacaksın
dunyaya saglıklı bı varlık getırmek ıcın sık bıraz daha dısını nolcak kı

evet galiba canımı sıkmam saçma.biraz sabredecez artık.beni ve bebeği düşünmesi güzel bişey.neyse arkadaşlar herkese çok teşekkür ederim biriyle paylaşmam gerekiyordu ve iyi oldu.

bebginiz icin herseye degmezmi?
valla kizmayin ama ben sizi biraz yadirgadim bu durumda kendinizi degil bebeginizi düsünmeniz gerekirdi:bbo:

bence bebek herseyden onemlı acıkcası benım esım ve bende 5. aydan sonra cok nadır beraber olduk dogrusu bebek ıcın herseye deger ayrıca dogumdan sonra kırkgun beklemek sart yani hem günah hemde saglıksız dıye bılıyorum ben bazı arkadaslar sormus oyuzden yazdım sevgıler

ayrıca adam rüyasına bir oyuncu kadrosu oluşturup onları bilinçli oynatmiyor ki canım benim yani ilişkiye girmiş olsanız da adam rüya görebilir,girmemiş olsanız da görmeyebilir,bunu hiiiç kendine dert etme,boşver rüyayı falan,sen güzel bebişini sağ salim dünyaya getir de ondan sonra herşey yoluna girer,tekrar performansınıza dönersiniz zaten :1rolleyes:

eşim biraz haklı ... eger babalığa cok onem veriyorsa dahada normal.... bence az sabret canım..

Tam emin olmamakla beraber hem günah hem de anne için sakıncalı diye biliyorum..
Arkadaşıma doktor doğumdan sonra 6 hafta yasaklamıştı,hiç bir sorunu olmadığı halde.
Tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir tabii:sm_confused:

bende loğusayken ilişkiye girilmez diye biliyorum. sebebi ise vajinanın kendini toparlaması için gerekli olan bir dönemmiş....

X