• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik ve belirti

Minikkartal0812

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2020
237
23
13
Merhaba bir şey sorucam acil yardım eder misiniz? 2 ay önce iliskiye girdim ve 1 gun sonra reglim geldi az ve pıhtılı idi 4.günü kahverengi fln diger ay ise tam günümde oldum ama antibiyotik kullandım kesildi sonra 6-7-8.gün bitti bu ay ise 3 gün önce oldum koyu kırmızı ve bol pıhtı vardı 4. Günü ise kırmızı ile kahverengi karışık geldi 7. Gün bitti kahverengilesip bu süreç icinde 2 aralıktan beri 4 farklı markadan 6 tane tesr yaptım hamilelik olabilir mi ?

Karnım şiş başım agriyo kabızlık var idrar sık çıkma yani günde 3-4-5 kez fln kist olabilie dediler doktora gidicem ama zamanım yok
Karnınız kabızlıktan dolayı sis olabilir. Bunun için bir dahiliyeye görünün eğer geçmezse. Ee haliyle sorunlu bir sindirim sistemi başağrısına da sebep olabilir. İdrara sık çıkma günde 5 kere inanın çok az. Ben günde 15 belki 20🤔 defa çıkıyorum. Sakin olun hamile değilsiniz. Bir kadın hastalıklarına da gozukmeyi unutmayın kist için. Hayırlı ve sağlıklı bir ömür diliyorum.

Karnınız kabızlıktan dolayı sis olabilir. Bunun için bir dahiliyeye görünün eğer geçmezse. Ee haliyle sorunlu bir sindirim sistemi başağrısına da sebep olabilir. İdrara sık çıkma günde 5 kere inanın çok az. Ben günde 15 belki 20🤔 defa çıkıyorum. Sakin olun hamile değilsiniz. Bir kadın hastalıklarına da gozukmeyi unutmayın kist için. Hayırlı ve sağlıklı bir ömür diliyorum.
Teşekkür ederim güzel bir dil ile anlattığınız için az su içiyorum ondan da sanirim kaynakli en kisa zamanda doktora gidicegim sadece gebelik olmasın yeter.

Back