Hamilelik varmıdır acillll

Flowers1515

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2019
16
2
34
Merhaba öncelikle bana yardımcı olursanız çok sevinirim ben adetimin 13. Günü sevgilimle ilişki yaşadım ilişki değil aslında herhangi bir temas olmadı ama ben erkek arkadaşımın eline zevk suyu olup benim klitoris bölgeme değdirmişti bu şekilde hamile kalma ihtimalim varmı?? Klitoristen vajnaya girebilirmiy zevk suyu sanırım tam yumurtlama zamanımdı. Ayrıca ilişkiden 2 gün sonra tam adetimin 15. Günü sol kasığımda fena halde batma yaşandı ve bugün adet günüm ara ara giriyo sol tarafıma kramp bu hamilelik belirtisi olarak yazılmış heryerde bugün adet olmam gerekiyordu ama hala tık yok birtek sol tarafıma bişiler batıyo göğüslerim de 13 gün öncesinden şişti be akıntımda yok yani lütfen bana akıl verirmisiniz zor durumdayım..

O kadar kolay deil hamilelik merak etme.hem bi test alip yapabilirsin en azindan kafan rahat olur
Pazartesi yapıcam eğer hala olmazsa bende zevk suyundan ihtimalin düşük olduğunu biliyorum ama bu sol kasık ağrısına anlam veremedim

Çok uzgunum ya yemin ederim zevk uğruna gidip nabiosaniz yapıyorsunuz ve sonra akıl başa gelince hamilemiyimdir bir üye vardı burda çok oldu önce sizin gibi yazdı sonrada kürtaj parası nebilim hangi hastane kürtaj yapar konuları açtı yazık

Off lütfen öyle demeyin çok pişamnım zaten sizce böyle bir ihitmal varmıdır

Nasıl bir yardım istiyosun ?
Ne yapabiliriz ?
Evet kasık batması hamilelik belirtisi .
Git 5 tl ye test al yap . Varsa çıkar zaten ..
Onun harıcı var veya yok diyemeyiz..
Zevk sıvısının üst tarafa değmesiyle hamilelik olabilir mi

Normalde 30 günde oluyodum 1 senelik evliyim evlendikten 3 ay sonra düzensiz olmaya başladım bazan 20 gün bazen 40 gün bazen 15 gün ilk defa geçen ay soğan kürünü denedim 30 da oldum bu ay yine 40. Günü geçti test yaptım anladığım kadarıyla çıkmadı ne yapmam lazım doktor ikinizdede b8şey yok diyor ama niye olmuyor öyle ise

Adetime 1 hafta kala ilişkiye girdim çok dikkatliyim korunma konusunda anksiyete bozukluğumda var panik yapıyorum prezervatif yırtıldı 1 saat sonra ella içtim adetim 27 gün kadar gecikme ile oldu üstüne görme durumu korkutuyor şimdide bilgisi olan arkadaşlarım yardımcı olur musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…