Kan vermişsiniz, üzerine idrar testi de yapmışsınız. Negatif işte. Ne olsun istiyorsunuz?Merhaba arkadaşlar adetim gecikti normalde de bir ay 28 günde oluyorsam diğer ayda 30 günde oluyorum adet gecikmelerim çok oluyor bu ayda 37 gün oldu hâlâ adet olmadim 2 kere idrar testi yaptım ikisinde de birinde 6 saat sonra yani kuruduktan sonra neredeyse belli belirsiz ikinci çizgi çıktı onu gorunce ertesi gün tekrar idrar testi yaptım yine 4 saat sonra silik çizgi cıkmıştı sonra kuruma çizgisi olduğunu düşünüp idrar damlatılan yere 2 damla su damlattım silik çizgi kayboldu. Bir gün sonra gidip sağlık ocağında kan verdim bugün sonucunu aldım 0.2 çıktı yani geleblik yok çok şükür. Sizce adet olurmuyum hamile olma ihtimalim hâlâ varmı çok korkuyorum
Merhaba arkadaşlar adetim gecikti normalde de bir ay 28 günde oluyorsam diğer ayda 30 günde oluyorum adet gecikmelerim çok oluyor bu ayda 37 gün oldu hâlâ adet olmadim 2 kere idrar testi yaptım ikisinde de birinde 6 saat sonra yani kuruduktan sonra neredeyse belli belirsiz ikinci çizgi çıktı onu gorunce ertesi gün tekrar idrar testi yaptım yine 4 saat sonra silik çizgi cıkmıştı sonra kuruma çizgisi olduğunu düşünüp idrar damlatılan yere 2 damla su damlattım silik çizgi kayboldu. Bir gün sonra gidip sağlık ocağında kan verdim bugün sonucunu aldım 0.2 çıktı yani geleblik yok çok şükür. Sizce adet olurmuyum hamile olma ihtimalim hâlâ varmı çok korkuyorum
Sadece soruyorum adet olmayı bekliyorum içimi rahatlatmak için sordumKan vermişsiniz, üzerine idrar testi de yapmışsınız. Negatif işte. Ne olsun istiyorsunuz?
Çok teşekkür ederim yorumunuz içinHayir negatif. 37 gunde 1000-2000 olurdu b-hcg.
Bu testlerin paketinde yazar okumadınız mı hiç şu kadar saat sonra çıkan sonuç geçersizdir diye. Zaten birşey varsa ilk 10-20 dk arasında gözüken sonuç en sağlıklı sonuç oluyor. Hamile olsan zaten beta 1 in altında çıkmazdı. O yüzden için rahat olsun. Kendine stres yapma lütfenMerhaba arkadaşlar adetim gecikti normalde de bir ay 28 günde oluyorsam diğer ayda 30 günde oluyorum adet gecikmelerim çok oluyor bu ayda 37 gün oldu hâlâ adet olmadim 2 kere idrar testi yaptım ikisinde de birinde 6 saat sonra yani kuruduktan sonra neredeyse belli belirsiz ikinci çizgi çıktı onu gorunce ertesi gün tekrar idrar testi yaptım yine 4 saat sonra silik çizgi cıkmıştı sonra kuruma çizgisi olduğunu düşünüp idrar damlatılan yere 2 damla su damlattım silik çizgi kayboldu. Bir gün sonra gidip sağlık ocağında kan verdim bugün sonucunu aldım 0.2 çıktı yani geleblik yok çok şükür. Sizce adet olurmuyum hamile olma ihtimalim hâlâ varmı çok korkuyorum
Okudum tabikide ama bı sürü şey okudum insanın kafası karışıyor olamayınca da sitres yaptımBu testlerin paketinde yazar okumadınız mı hiç şu kadar saat sonra çıkan sonuç geçersizdir diye. Zaten birşey varsa ilk 10-20 dk arasında gözüken sonuç en sağlıklı sonuç oluyor. Hamile olsan zaten beta 1 in altında çıkmazdı. O yüzden için rahat olsun. Kendine stres yapma lütfen
Stres yaptığın için olamıyorsun. Her okuduğuna itibar etme. Beta hcg yukarıda bir arkadaşın da dediği gibi şuan 1000 i geçerdi. Ama 1 in altında çıkmış. Hamile olma ihtimalin yok. Hamile olsaydın o hormon 1 in üzerinde olurdu ve söylediğin süreye bakılırsa şuan binleri geçerdiOkudum tabikide ama bı sürü şey okudum insanın kafası karışıyor olamayınca da sitres yaptım
Çok teşekkür ederim gerçekten yorumunuz içinStres yaptığın için olamıyorsun. Her okuduğuna itibar etme. Beta hcg yukarıda bir arkadaşın da dediği gibi şuan 1000 i geçerdi. Ama 1 in altında çıkmış. Hamile olma ihtimalin yok. Hamile olsaydın o hormon 1 in üzerinde olurdu ve söylediğin süreye bakılırsa şuan binleri geçerdi
Rica ederim bir çocuk annesiyim. Kendi hamileliğimden biliyorum o yüzden gönlün ferah olsun. Bu arada stres kortizol salgılatır kadınsal hormonlarını etkileyebilir bu hormon o yüzden gecikme devam edebilir. Stres yapmamaya çalış bu ihtimali kafandan sil. Zaten hcg yüksek çıksaydı doktor seni kadın doğuma yönlendirirdiÇok teşekkür ederim gerçekten yorumunuz için
Bende iki çocuk annesiyim aslında eminim olmayacağına ama işte adet olmayınca şüphe bı kere düştün mü insanın içinde bitiriyor beni emin olduğum halde korktum 3. Çocuğa hiç hazır değilim önceliğim diğer cocuklarım. Allah çocuğu olmayıpta bekleyen herkese nasip etsin anneliğiRica ederim bir çocuk annesiyim. Kendi hamileliğimden biliyorum o yüzden gönlün ferah olsun. Bu arada stres kortizol salgılatır kadınsal hormonlarını etkileyebilir bu hormon o yüzden gecikme devam edebilir. Stres yapmamaya çalış bu ihtimali kafandan sil. Zaten hcg yüksek çıksaydı doktor seni kadın doğuma yönlendirirdi
Bende iki çocuk annesiyim aslında eminim olmayacağına ama işte adet olmayınca şüphe bı kere düştün mü insanın içinde bitiriyor beni emin olduğum halde korktum 3. Çocuğa hiç hazır değilim önceliğim diğer cocuklarım. Allah çocuğu olmayıpta bekleyen herkese nasip etsin anneliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?