• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik varmi??

Merhaba lutfen yardimci olun hamilelik varmi?

• Ankete Katılan
    5
  • Anket Kapalı .

Aishaalizadhe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2020
44
12
3
29
Merhaba 1.2 gun once ben test yapmisdim o testlerde soluk 2 ci cizgi cikmisdi, benim batima daha 2 hafta var fakat ben agustosun 20 i yumurtlama gunumde ilisye girdim fakat ayin 31 i 1 gun kahverengi akintim oldu ardindan regl oldum ve eylulun 4u reglim bitdi.fakat bas donmem kasiklarda hafif agrilarim.goguslerimde hafif hafif batmalar ve cok cok sumuksu beyaz uzayan akintim var genelde bu kadar akintim olmaz .suphelendim testyapmisdim bundan onceki anketimde o testlerin resimleri var . Bu gun sabahda test yapdim 15 dakika icinde pembe 2 ci cizgi olusdu lutfen yardimci olun acaba hamilelik ola bilirmi pandemi nedeniyle evden cikamiyorum 1 yasinda kizim var onu birakib cikamiyorum qan testi icin

Eklentiler

• 20200910_093203.jpg
    20200910_093203.jpg
    63,9 KB · Görüntüleme: 45
  • 20200910_093153.jpg
    20200910_093153.jpg
    78,5 KB · Görüntüleme: 53
  • 20200910_093051.jpg
    20200910_093051.jpg
    90,8 KB · Görüntüleme: 40
Yumurtlama dönemindesin şuan testlerde sıkıntı var koyu ama renk yok biraz fazla solda sanki kan vermen lazım emin olmak için ama bnce hamilelik yok

Yumurtlama dönemindesin şuan testlerde sıkıntı var koyu ama renk yok biraz fazla solda sanki kan vermen lazım emin olmak için ama bnce hamilelik yok
Kecen gunki testlerden farklo marka aldim acaba bundada cikarmi diye . Birde su damlatdim acaba 15 dakikaya belirdi hani belki qurumadir deye pembe gitmedi oldugu kimi

Merhaba 1.2 gun once ben test yapmisdim o testlerde soluk 2 ci cizgi cikmisdi, benim batima daha 2 hafta var fakat ben agustosun 20 i yumurtlama gunumde ilisye girdim fakat ayin 31 i 1 gun kahverengi akintim oldu ardindan regl oldum ve eylulun 4u reglim bitdi.fakat bas donmem kasiklarda hafif agrilarim.goguslerimde hafif hafif batmalar ve cok cok sumuksu beyaz uzayan akintim var genelde bu kadar akintim olmaz .suphelendim testyapmisdim bundan onceki anketimde o testlerin resimleri var . Bu gun sabahda test yapdim 15 dakika icinde pembe 2 ci cizgi olusdu lutfen yardimci olun acaba hamilelik ola bilirmi pandemi nedeniyle evden cikamiyorum 1 yasinda kizim var onu birakib cikamiyorum qan testi icin
5 dakikadan sonra çıkan sonuçlar geçerli değildir bence siz 15 dakika içinde diyorsunuz 5 dakikadan sonra mı çıktı ikinci çizgi evde testiniz varsa yarın sabaj ilk idrarla bidaha yapın bence

Canım baya hamilesin bu teste göre.. Ama adet tarihime 2 hafta var demen de bi enteresan.. Geç döllenme falan gibi birşey herhalde.. Allah kalbine göre versin yaa 😊

Back