• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik varmı yokmu muallak kalındı bi bakarmısınız kızlar.

tugcerkan93

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2016
22
1
1
31
Arkadaşlar ben en son reglimi 10 kasımda gördüm olmayıp günü geçince bir gün kan testi yaptırdım birer gün arayla yapıldı 0,27---0,1 çıktı 5 gün geçip hala hasta olmayınca tekrar doktora gittim ve sol yumurtalığımda 2.5 mm boyutunda olduğu kist diyemiyeceğini ya atılıp hasta olucağım yada tutuncağı söylendi. adet söktürücü verdi kanaman olursa kullanma olmazsada 10 gün sonra tekrar gelip test yapmam gerektiğini söyledi. şimdi ne yapılmalı sizce durum ne?

gec dollenme olasiligini goze alarak beklemelisiniz belki gec yumurtladiniz bu ay.
mesela bende gec yumurtladim benimde 10 kasim s.a.t ama bende olmadim beklemedeyim :) hayirlisi neyse o olsun hakkinizda sokturucu icip icmemeniz size kalmis ama korunmadiysaniz bence icme derim ne olur ne olmaz

Kadın doğum uzmanına gittim özel hastaneye söktürcünün bir zararı olucağı hakkında özellikle uyarmadı hatta olmazsan gel gebelik olucaktır test yapalım dedi . Tehlikeli mi olurki bilemedim şimdi ?

Kadın doğum uzmanına gittim özel hastaneye söktürcünün bir zararı olucağı hakkında özellikle uyarmadı hatta olmazsan gel gebelik olucaktır test yapalım dedi . Tehlikeli mi olurki bilemedim şimdi ?

ben yerinde olsam almazdim sonucta sökturucu bu gebelik varsa mantiken zarar verebilir diye dusunuyorum sahsi fikrim tabi siz bilirsiniz yinede.

2 gün kullandım biraz daha bekleyim o zaman ne olur ne olmaz tutunup bu sefer embriyoda birşey çıkarsa çok üzülürüm. Kan testinde 3 haftalıkken çıkıyormuş zaten net sonuç bana verilen kağıtta üç haftalıktan sonrası için değerler vardı. Biraz daha bekliyim test yaparım ne zaman net çıkar acaba sonuç

2 gün kullandım biraz daha bekleyim o zaman ne olur ne olmaz tutunup bu sefer embriyoda birşey çıkarsa çok üzülürüm. Kan testinde 3 haftalıkken çıkıyormuş zaten net sonuç bana verilen kağıtta üç haftalıktan sonrası için değerler vardı. Biraz daha bekliyim test yaparım ne zaman net çıkar acaba sonuç

1 hafta daha bekle belki cikar 1 hafta sonra ilk idrarla

Zaten ilk haftalarda kist gibi bir yapı oluşurmuş embriyonun beslenmesi için e bana doktor kistte denemez demişti bir ihtimalde konmuştu daha belki döllenme gerçekleşmediği için kanada karışmadı çıkmadı üstünden nerdeyse bir hafta geçti test yaptıralı. E 8 gün geciktim şuan ben. Bir telaşta var içimde durmadan tuvalete çıkıyorum yakında yastık koycam o derece geliyor su bile içmiyorum o kadar. Ve sol kasığım hala ara ara arıyor

Back