- 3 Ocak 2024
- 39
- 6
- 21
-
- Konu Sahibi edamelam733
Sonuç 8 diyor ama. Günün geçmesine rağmen az çıkmış acaba geç döllenme mi oldu cnm. Var gibi duruyor 5 ten yüksek. 2.gunde bir takip et kandan cnm.. hayırlı olsunBileniniz yokmu
Bizde geç döllenme diye düşünüyoruz bir yandan da korkuyorum ya kimyasal gebelikse ilk bebeğimde düşük olmuştum 3 ay önce yine kürtaj oldum kalbî durduğu için ama bana gebelik yok dedi bir hafta sonra yine gel kan ver dediSonuç 8 diyor ama. Günün geçmesine rağmen az çıkmış acaba geç döllenme mi oldu cnm. Var gibi duruyor 5 ten yüksek. 2.gunde bir takip et kandan cnm.. hayırlı olsun
Hayırlısı olsun cnm Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınBizde geç döllenme diye düşünüyoruz bir yandan da korkuyorum ya kimyasal gebelikse ilk bebeğimde düşük olmuştum 3 ay önce yine kürtaj oldum kalbî durduğu için ama bana gebelik yok dedi bir hafta sonra yine gel kan ver dedi
Amin allah razı olsun Allâh tüm isteyenlere nâsip etsin inşallahHayırlısı olsun cnm Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Geç döllenmemiymişAmin allah razı olsun Allâh tüm isteyenlere nâsip etsin inşallah
Değeriniz neden o kadar düşük çıkmışGeç döllenmemiymiş
Düşük yaptım yineGeç döllenmemiymiş
Tez zamanda sağlıcakla gebe olursunuz inşallahDüşük yaptım yine
Amin cnm allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallahTez zamanda sağlıcakla gebe olursunuz inşallah