- 4 Ocak 2023
- 91
- 9
- 16
- 21
- Konu Sahibi moonlightx34
-
Hm yani ne bilim yumurtlamadan öncede normal kaset testlerde de çıkmıştıAdet biter bitmez yumurtladıysanız çıkabilir
Hm yani ne bilim yumurtlamadan önceki günde normal kaset testtede çıkmıştıAdetiniz biteli 11 gün olmuş daha yeni yumurtluyorsunuzdur belkide o kadar erken yani
yani adetim düzensiz ama tahmin olarak 17-18ocakmerhaba gelecek regli gününüz ne zaman
Yani bilemiyorum ki canım adetten hemen sonra yumurtladıysan bile test için erken gibi geliyo bana ama kan verirsen rahat edersinHm yani ne bilim yumurtlamadan önceki günde normal kaset testtede çıkmıştı
Düzensiz ama tahmini 17-18 Ocakmerhaba gelecek regli gününüz ne zaman
baya var regli gününeDüzensiz ama tahmini 17-18 Ocak
Bilmiyorum hani kimileri adetten bitiminden ya da adetten önce kalır ondan sordum varsa da çıkar ilerleyen zamanla beklemem lazımbaya var regli gününe
bekle istersen, regli geçince test yapmayı öneriyorlar
Son ilişki tarihin nedir pekiBilmiyorum hani kimileri adetten bitiminden ya da adetten önce kalır ondan sordum varsa da çıkar ilerleyen zamanla beklemem lazım
Yani adet bitiminden beri ayın 20sinden beri bir kaç defa olduSon ilişki tarihin nedir peki
Biter bitmez yumurtlama olduysa olabilir canımYani adet bitiminden beri ayın 20sinden beri bir kaç defa oldu
Yumurtlama hangi gündü? Birde hemen mi çıktı testteHm yani ne bilim yumurtlamadan önceki günde normal kaset testtede çıkmıştı
Hemen mi çıkıyor peki çizgiler?Merhaba bende birşey sormak istiyorum adetime 4 gün kala prodoctor erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı kan verdim negatif bugün adete 3 gün var artımed ile yaptım yine silik çıktı böyle olupta kanda sonradan pozitifi gören var mı şaşırdım kaldım
Evet hemen 1 dk içinde çıktı ikisideHemen mi çıkıyor peki çizgiler?
Yani geç çıksa anlayacağım ama hemen çıkınca insan anlam veremiyorEvet hemen 1 dk içinde çıktı ikiside
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?