• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik var mıdır

Havalianne__

Havalı anne:)
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
6.088
3.357
373
Kızlar bişey sorcam, adetim gecikince kadın doğuma gitmiştim kistim duruyordu başka hiç sıkıntı yoktu. Bu ay soğan suyu kürü yaptım 15 gün, martın 9unda adet oldum. Ayın 22si gece eşimle ilişki oldu, geri çekme yöntemiyle korunuyoruz. Eşim dedi ki sanki az kaçtı gibi dedi emin olamadı, sonra geceliğime boşaldı. Bende bilmeden üstüne oturdum vajinama değdi belki az girmiştir de. Hamilelik olur mu, bu 5-10 dakika içinde oldu. Bu sürede sperm yaşarmı

Son düzenleme:
Olabilir canim. Olmaz diye bisey yok. Bir damlasi bile olsa risk herzaman var. Ilk gelen zevk suyundan bile hamile kalan var.

Ama şöyle bisey var yumurtlama zamanin degil gibi. Eger oyleyse bisey olmaz muhtemelen. Adetinin 6.günü beraber olmussunuz cok erken. Daha olusmamistir muhtemelen yumurtlama.

Ozaman tutma ihtimali var tabiki. Tam.yum. donemine denk geliyor. Hayırlısı neyse o olur insaallah sizin icin.

Saol cnm şuan test yapamayacağım için karbonat testini denedim köpürdü, gecen ay kistten dolayı adetim geciktiğinde denemiştim köpürme olmamıştı

Back