Peki referans değeri aralığı her neyse o ne demekVar 4-5 haftalık falan tahmini
Foto atsana e nabizdan baktiysanPeki referans değeri aralığı her neyse o ne demek
Foto atsana e nabizdan baktiysan
Bilmiyorum yani bebek istiyorum diye doktora gittim muayene falan etti işte ultrasona girdim yumurtalıklarımın temiz olduğunu söyledi sonra hcg testi yaptımamı söyledi sonuçta böyle çıkınca merak ettimİlk yaptım hayali cikti sonra hep öle görüyorum die bıraktım 1saat yada 1 buçuk saat sonra böle ölmüş ilk defa böle gordum kuruma cizgisi
Burda var zaten değeriniz hagi aralıga gırıyorsa sonunda su kadar haftakık doye yazıyır
3 haftalık falan
Burda var zaten değeriniz hagi aralıga gırıyorsa sonunda su kadar haftakık doye yazı
Gebelik gözüküyor cnmBilmiyorum yani bebek istiyorum diye doktora gittim muayene falan etti işte ultrasona girdim yumurtalıklarımın temiz olduğunu söyledi sonra hcg testi yaptımamı söyledi sonuçta böyle çıkınca merak ettim
Hayırlı olsunBilmiyorum yani bebek istiyorum diye doktora gittim muayene falan etti işte ultrasona girdim yumurtalıklarımın temiz olduğunu söyledi sonra hcg testi yaptımamı söyledi sonuçta böyle çıkınca merak ettim
Bir kere düşük yaptım bir yıl kadar korunmadım hep istedik hayırlısı böyleymiş demekki çok şükür Allahım her şeyin hayırlısını versinHayırlı olsun
Kaçıncı
Uyu dinlen yarın ola hayrola allh büyük bakalim haber etAnlamıyorum çok bir bilgim yok karışık geliyor sürekli araştırpyorum iki saattirli yarını bekleyemiyırum neyin ne olduğu hepsi birbirine girdi
Ayyyy Allahım sen hayırlısını nasip etGebelik gözüküyor cnm
Teşekkür ederimmmUyu dinlen yarın ola hayrola allh büyük bakalim haber et
Teşekkür ederimmm
Okuduklarima hep böyle zamanlarda oluyo belkide o sıra gebelik olma ihtimalini düşünmemektenBir kere düşük yaptım bir yıl kadar korunmadım hep istedik hayırlısı böyleymiş demekki çok şükür Allahım her şeyin hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?