Hamilelik var mi???(

Kızlar merhaba, ben birşey danışmak istiyorum 2 yıllık evliyim, şimdiye kadar çocuk dusunmuyorduk ama son 2 aydır düşünmeye basladık. en son adetimi 11 şubatta gördüm.yani bu ay 8 gün geciktim. eşim ile ilişkiden sonra dayanamayıp 7 gün sonra kan da baktırdım 2,40 çıktı.. daha sonra hiç baktırmadım, 2 gündür ise idrarda bakıyorum hemen cıkmıyor fakat 2 gündür 20-30 dk içerisinde belli belirsiz bi çizgi çıkıyor. kanda baktırmaya korkuyorum cesaret edemiyorum. akıl verinnnn hiç adet belirtim yok, ne göğüs agrısı ne birşey. ama son 1 haftadır belimde özellikle sabahları inanılmaz bir ağrı ile uyanıyorum, karın ağrım da mevcut ama adet agrısı gibi değill.. gelmiyor da. sizce stresten miiii

Bence bir kan testi yaptır veya erken gebelik testi alıp sabah uyandığında yap idrar testini çünkü benim de beklenen bat 10 gün öncesi 1.8 'di dun test alip yaptigimda ikinci cizgi silikti şükür bugün 860 çıktı umarım sende güzel haberler verirsin

Gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ama ben olduğunu sanmıyorum ya, bugün tekrardan idrar testi yaptım silik bile çıkmadı.. 2 cıkan silik testte de böyle kırmızı gibi değil beyaz çizgi gibi var iLe yok arası gibi idi ... çok umudum yok bakalım bu hafta sonuna kadar olmaz isem doktora görünmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…