Hamilelik var mi arkadaslar allah rizasi icin bi bakin ne olur

afraima

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
1.573
503
323
Merhaba arkadaşlar
6 gün var reglime , erken gebelik testi yaptım net görmeyince daha doğrusu silik görünce çok silik , içini açmak istedim burada gördüğüm kadarıyla test içini açan arkadaşlar sanırım daha net mu gözüküyor böyle çok silik çıkan durumlarda.

Resim ekledim ama siz görüyor musunuz silik de olsa bi çizgi? Var mi gebelik sizce çok istiyorum gerçekten, Allah herkesin gönlüne göre versin . Amin

Eklentiler

• 20220705_114852.jpg
    47,9 KB · Görüntüleme: 265
Maalesef burdan ikinci çizgi görünmüyor testi tekrarla inşallah vardır inşallah bende sende isteyen herkeste bu ay hamiş kalır. Ne belirtilerin var

Maalesef burdan ikinci çizgi görünmüyor testi tekrarla inşallah vardır inşallah bende sende isteyen herkeste bu ay hamiş kalır. Ne belirtilerin var
Amin inşallah. 3 gündür ovulasyon da yaptım kıpkırmızı 2. Çizgi, valla kasık ağrısı var mide bulantısı oluyor arada bel ağrısı oluyor dua ediyorum inşallah

Yani yumurtanın ne zaman döllendiğini bilemeyiz o yüzden bı şey demek doğru olamaz o yüzden adetine iki gün kala tekrarla yada adet tarihini bekle ama beklemek çok zor biliyorum
Evet gerçekten çok zor, elimde sadece 1 gebelik testi kaldı ama ovulasyon var 3.gundur de koyu çıkması umutlandırdı(

Bende göremedim ama inşallah hayırlısıyla vardır. Adet gününüzde testi tekrarlayın.

Evet gerçekten çok zor, elimde sadece 1 gebelik testi kaldı ama ovulasyon var 3.gundur de koyu çıkması umutlandırdı

Evet gerçekten çok zor, elimde sadece 1 gebelik testi kaldı ama ovulasyon var 3.gundur de koyu çıkması umutlandırdı(
İnşallah umutların boşa çıkmaz herşey gönlünüzce olsun

Bende göremedim ama inşallah hayırlısıyla vardır. Adet gününüzde testi tekrarlayın.
evet zaten bir tane kaldı onu da ayın 12 si gibi yaparım inşalllah gebelik vardır. peki ovulasyon testlerinin 3 gündür pik olması gebeliğe işaret olabilr mi?

evet zaten bir tane kaldı onu da ayın 12 si gibi yaparım inşalllah gebelik vardır. peki ovulasyon testlerinin 3 gündür pik olması gebeliğe işaret olabilr mi?
bende ovulasyon testi ile gebelik öğrenmiştim ama adet günümdeydi 6 gün ncesi değildi yani. Sonrasında da gebelik teti yapmıştım bariz ikinci çizgi çıkmıştı. Tekrardan yumurtalama oluyor olabilir mi ki bilemedim? Döngünüz nasıl yada ne zaman yumurtlama gördünüz değerlendirdiniz mi?

Evet 28 haziran çatlama oldu öncesi ve sonrasında da değerlendirdik işte bu son 3 gündür pik durumda ben en iyisi haftasonu gebelik testi yapayım.
Mesela şöyle bi durum olmustu ben aralık ayında kimyasal gebelik geçirdim. O zaman idrarda 13. Gun belli olmustu ama ovulasyon testi hep silik çıkıyordu gel gelelim değer düşünce kimyasal olduğunu anlamistim

iyide daha 28 inden bugüne döllenme olmaz ki her halukarda çok erken değil mi sizce de?

iyide daha 28 inden bugüne döllenme olmaz ki her halukarda çok erken değil mi sizce de?
Evet aslında bugün catlamadan sonraki 8. Gun . Sanırım çok acele davranıyorum( dogru , o zaman bu ovulasyon testlerine göre ikinci kez mi yumurtlama oluyor demek ,

Resimde görünmüyor ikinci çizgi.Ama zaten varsa bile görünmez daha çok erken.

Evet aslında bugün catlamadan sonraki 8. Gun . Sanırım çok acele davranıyorum( dogru , o zaman bu ovulasyon testlerine göre ikinci kez mi yumurtlama oluyor demek ,
onu bilemeyeceğim ikinci kez yumurtlar bazı kadınlar. ama hamile olsanız bile şuanda idrarda belli olma imkanı sıfır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…