• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik testleri

ozcaninsultanii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2016
15
1
1
27
Merhaba sıcağı sıcağına üye olur olmaz başlık açmak istedim yardimci olursaniz sevinirim. Bundan 5 gün önceydi sanırım gebelik testi yaptım adetime 3 gün vardı negatif çıktı normalde benim dün adet olmam lazımdı ama olmadim keza bugunde öyle adet olmadım test yine negatif şu 5 liralık olanlardan acaba o 5 liraliklardan geç mi sonuç alınıyor ? erken gösteren testlerden alıp onlardan mi yapmaliyim pazartesi günü

Dediklerinin aynısını tıpa tıp şu 10 gün içinde yaşadım test yaptım negatif gün geçiyor 3 gündür aaaa bir baktım sabah regl :) Allah yardımcımiz olsun

Ayy yildim artık kasiklarimda hafiften sancimsi bişey var göğüs uclarimda hassasiyet var azicik doktora gittigimde hormon testi yaptı hormonlarin iyi dedi ama bakalım artık

Aynısı bende de oldu canım hasta olacakmisim gibi belirtiler vardı ama olmuyordum gün de geçince hevesleniyor insan

Aynen öyle ya aslında devlet hastaneleri keşke yumurtlama takibi yapsa benim kuzenim yumurtlama takibiyle hamile kaldı inşallah hamile kalırım. Ama eger kalmazsam bu sefer doktora gidip yumurtlama takibi yaptiricam

BENİMde öle olmuştu 2 gün geçmişti test yaptım negatifti 2 gün sonra adet olmuştum inşallah senin istediğin gibi olur

Back